Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (571)

plakát

Hra na hraně (2013) 

Velká škoda. Je to nudné, bez nápadu a jakékoliv špetky něčeho, co by vás zaujmulo. Justinův herecký výkon se dá přirovnat k 2x vylouhovanému čajovému pytlíku.

plakát

Don Jon (2013) 

Nenadchne, neurazí, nenudí ale ani příliš nepobaví.

plakát

Millerovi na tripu (2013) 

Konečně nějaká komedie, která pobaví, není trapná a má koule pokousaný pavoukem :DD

plakát

Zmizení (2013) 

Pod tíhou scénáře, režie a hereckých výkonů nemůžu jinak, než 4*

plakát

Nájemní zabijáci (2011) 

Béčkový film 90.let je tu. Na chyby ve filmech jsem si už zvykl, ale aby udělali v jednom záběru (scéna se želvičkou, jak ji JCVD chce pohladit....... cca 8.minuta) bouli JCVD na druhé straně čela, to je už opravdu moc. Trapný scénář, chyba vedle chyby, kopa nesmyslů a horší dialogy by nenapsalo snad ani dítě v první třídě.

plakát

Útok na Bílý dům (2013) 

Scénář je neuvěřitelná sračka. Je tam víc klišé, než Zeman dokázal za svůj život vypít panáků slivovice. Kopie všech možných filmů, které si jenom můžete představit. Přesto všechno nechápu, že to bylo koukatelné :-)

plakát

Jack a Jill (2011) 

Nevěřil jsem svým vlastním očím, co se dá natočit.

plakát

Po zániku Země (2013) 

Nejsem vůbec zklamaný, protože jsem nic nečekal. Shyamalan má prostě svůj svět a o tom to celé běží, proto točí takové filmy. Pokud je s tím spokojený a vydělává peníze, tak je asi z jeho strany vše v pořádku. Celý film o .......velkým hnědým hovínku. Táta naviguje synka, jak najít světlici. Jedinou světlou stránku bych viděl, kdyby Willa nadaboval Pavel Liška. Za zhruba 200 metrů nic neřéééš, joooo a rovně :D :D

plakát

R.I.P.D. - URNA: Útvar Rozhodně Neživých Agentů (2013) 

MIB vs R.I.P.D. ........ Přemýšlím, jestli nejsem už nějak moc náročný, protože......zasmál jsem se (několikrát), ale kdyby se mě někdo zeptal, jestli bych na to nešel ještě jednou..........řekl bych, že NE.

plakát

Riddick (2013) 

Začalo to nadšením: "hurá, jdu na Riddicka". Skončilo to: "no jo, viděl jsem Riddicka". Riddick je Černočerná tma v horším kabátu. Vin byl skvělej, ty jeho vtípky :)) ale celkově se to prostě Davidovi moc nepovedlo.