Nejsledovanější žánry / typy / původy

• Krimi
  • Sci-Fi
  • Komedie

plakát

Docent - Série 2 (2024) (série)

O chlup lepsi nez prvni sezona, Ramba svou urvanost presmerovala do hura kovbojskeho stylu. 75%

plakát

Docent - Série 1 (2023) (série)

Pekna detektivka z pera Marese a Malindy, usmevne mi prijde vybaveni policie americkymi modnimi telefony "jablotron". Trojan jako teoretik, Ramba jako policistka - nejmoudrejsi na svete a musim byt #1 za kazdou cenu - je zajimave dynamicke duo, byt se o nich v podstate nic nedozvime. Posledni cast je zbytecne natahovana. 70%

Subservience (2024)

Znovu recyklovany motiv, kdy AI se zblazni, bohuzel vysledek je katastrofalni. Vhodne jedine pro fanousky Megan Fox. 10%

Oškliví (2024) odpad!

Voda je plna mineralu, proto je magneticka :P, to a dalsi moudra ze dozvite v tomto svezim, lacinymi triky bohate prolozenym dilkem urcenym k vareni, luxovani ci zehleni (kdyz si k tomu pustite jeste nejaky podcast, budete vse v pohode zvladat). Desive je, ze se urcite najde hromada lidi, kteri nabizeny "plastovy" ideal krasy budou milovat. 5%

plakát

Vražedné šifry: San Francisco (2018) (seriál)

Serial k vareni ci jine cinnosti, ke ktere potrebujete vycpavku, dej je prvoplanovy, hlavni hrdinky vsechny dukazy snadno nachazeji, se siframi ma serial asi tolik spolecneho jako pekar s jitrnicemi :). 30%

Rebel Ridge (2024)

Spis napinavy nez akcni film, ktery je zbytecne natazeny do 130 minut. 65%

Kaos (2024) (seriál)

S nadsazkou prevypravena a do soucasnosti zasazena recka mytologie, doplnena paradni hudbou (prinejmensim pri zaverecnych titulcich). 75%

Borderlands (2024)

Realie paradni, pribeh prumerny, obsazeni podprumerne, nejlepsi byli asi Claptrap a Tiny Tina, Kacenka obotoxovana a prifouknuta, Kevin stridajici vyraz ztraceneho stenete a kdo mi vymeni plinku, na zaporaka skoro nezbylo misto :(. 45%

The Killer (2024)

Akce je primerene akcni, ale zbytek je vodova polivka servirovna za studena. Korunu tomu dava motiv krizovky tahnouci se celym filmem, aby se v zaverecne scene ukazalo, ze autori nevi, proc se krizovce rika krizovka a jak se lusti. :P 35%

plakát

Svět pod hlavou - 1983 (2017) (epizoda)

Sice padla pomsta Sejbicovi i Klementovi, ale uplne zazdili skoro vse okolo Martina (Trojana), skoda. 75%