Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (32)

plakát

Sucker Punch (2011) 

Po předcházejících filmech dost zklamání :(... Doufam, ze se objevi "nepristupna" verze, ktera ukaze ze Snyder neslapl uplne vedle....

plakát

Počátek (2010) 

Nebyt kvalitnich hercu, film je jeste slabsi. Dojizdi na zbytecne dlouho stopaz, kdo potrebuje 5 minut videt dodavku vysejici ve vzduchu? Castecna originalita, DiCapria uz jsem v dosti podobne roli videl... Prijit driv, mozna hodnotim lip.

plakát

Avatar (2009) 

Jediné co k tomuto Filmu můži říct je, že mi u něj naskakovala husí kůže a brečel jsem u něj. Tyto pocity mi žádný film dlouho nedal. Já nemůžu hodnotit jinak, než 5*. Kdo neviděl nepochopí...

plakát

Strážci - Watchmen (2009) 

Necele 4 hodiny kvalitni eRkove "zabavy"..., nic jineho netreba vedet.

plakát

Rychlí a zběsilí (2009) 

Tak musim rict, ze se moje obavy nenaplnili :) a tento dil, se povedl :). Mozna dokonce vic, nez prvni dil ;). Efekty byly hezky, misty nerealisticky, ale to se da prezit:). Setkani po 5 letech se jim povedlo:) akce a zabava nechybely. Jak to tak vypada, tak se mozna dockame dalsiho dilu:)konec je az moc otevreny. Skoda, ze Diesel odmitl, kdyz se melo natacet poprve :( mohly byt lepsi dily, nez 2 a 3. Ale jak sem, obavy se nenaplnili a povedlo se:) tak 4*, ale verim, ze ostatni co nejsou milovniky aut film moc nerekne, bohuzel.

plakát

Quantum of Solace (2008) odpad!

Pro me naprosto nudny film, ani sem se na nej nedokoukal, jak me to nebavilo, uvodni honicka v autech sice jeste sla, ale pak ten chaoticky natocenej "parkour" po strechach uz byla nuda, radsi se na to ani nedivejte, jestli je serie o Jamesi Bondovi vasi oblibenou. ODPAD.

plakát

Mumie: Hrob Dračího císaře (2008) 

Ja nemyslim, ze to bylo, az tak hrozny :). To hodnoceni mi prijde docela dole, cekal bych kolem 60%, docela lehkej odpocinek :), mozna prestrelky byly az moc velkou soucasti filmu a sem tam nejakej ten trik taky dokonale nevysel. Na Cohena je to pro me slusny :), rad sem se na to podival a nekdy to udelam zase :). Jen tam dost chybela Rachel Weisz, asi vedela, ze nemeli takovej uspech jako s predeslimy dily :). Pro me je to krasnych 60%. A jak byla poznamka na konci, tak kdyz bude 4dil, tak doufam, ze se ho ujme nekdo sikovnejsi, at se vratime ke kvalite 1 a 2 :), treba bude snad nejen moje prani vyplneno :).

plakát

Tropická bouře (2008) 

Tak po vice jak pul roce sem se odvazil do kina :), predtim sem byl na Divka na hlidani :(, do ted lituji :(. Ale tohle se mi nastesti doopravdy libilo :). Uzasna akce, ktera ma nekdy slabsi chvilky, ale kdyz je na scene Jack Black, tak to nema chybu nikdy :-D. Sice to bylo hafoo sprosty :), ale zase bez toho si nejde predstavit zadny valecny film :-D a uz ubec nee tuhle vyborne udelanou parodii snad na vsechny valecny filmy co byly kdy natocey :-D. Ben Stiller se taky predvedl, takze sem dosti spokojeny, krasnych 80%, pokud chcete rozveselit, tak si na tento film udelejte casek ;-).

plakát

Rallye smrti (2008) 

Tak, na to, ze je to jasny B, je to krasnej filmek :). Pro me naprosto uzasne obsazeni hlavnich roli a vedlejsi role taky krasne doplnuji. Akce, sranda, krev a mrtvolky :), tohle je film presne pro me :). A taky si rikam, ze je dobre, ze jsou zavody jen na ostrove, bez prejizdeni civilistu, protoze jinak by to bylo az moc brutalni, tedka je brutalita na nejlepsi urovni. Jason, Tyres jsou dvojka, ktera film hodne zvedla, jinym hercum by se to tak urcite nepovedlo. Pro me jedina vytka v kamere v rucnim souboji v garazi, jinak bych rekl, ze film, na ktery budu rad vzpominat. Tak mu davam neco k 90%, sem fanousek takove zabavy.