Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladá herečka Lucie (Jana Bernášková) se po mateřské dovolené snaží vrátit do práce, ale setkává se s klasickými starostmi svobodných matek a současně se zamotává do bláznivých situací při hledání nové lásky. Hlavní hrdinku na její nelehké životní cestě doprovázejí její extrovertní potrhlé kamarádky (Iva Pazderková, Mahulena Bočanová, Pavla Dostálová) a její zhmotnělý vnitřní hlas Šedivka (Ivana Chýlková), se kterou má velmi komplikovaný vztah. Kolik mužů a žen musíme v životě přežít, než potkáme toho pravého? (Falcon)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

CharlotteHo odpad!

všechny recenze uživatele

No… viděla jsem lecos… ale jako tenhle film je opravdu něco tak strašného, že se to snad ani nedá popsat. Hlavní herečka, hraje jako by hrála kapra, reakce na cokoli ztvárňuje otevíráním a zavíráním pusy a kulením očí… A třešničkou na dortu jsou natočené a zahrané “nepovedené scény” v titulkové sekvenci… no mohli si tuhle práci odpustit a vlastně celý film mohl běžet rovnou vedle titulků… úroveň je stejná a nám divákům by udělali službu, protože bychom se na to nemuseli koukat 91 min. ()

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Nevím, proč by zrovna toto (viz šílené a naprosto nespravedlivé hodnocení zde  na ČSFD) mělo být horší než desítky jiných českých současných rádoby komedií. Je to čistý, lehce stravitelný průměr. Jana Bernášková si to poctivě odžila, napsala a zahrála. A jak jsem se - díky četným mediálním výstupům, dovtípila, jedná se v podstatě o autobiografii a vlastní život připadá neobyčejný kdekomu. Ale vidět se to dá a pár ftipných situací se tam našlo. A na závěr poučení - herečky, které mají doma režiséra, nebo alespoň scénáristu, jsou na tom líp, než ty, které ho nemají. Děkuji za pozornost. ()

Reklama

scarlock 

všechny recenze uživatele

Opravdu může být film tak špatný? Bernáškovou mám rád, ani nevím pořádně proč. Ale tady to bylo tak neupřímný, nezajímavý, špatný. Jako opravdu někdo napsal scénář k tomuto?Jako že sama Bernášková napsala knihu, a věděli, že to bude bída, proto to musel natáčet její manžel?Jsem blbec, ale tohle jsem si zasloužil... ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Někdy je lepší film pustit, než koukat na hodnocení. Tak co tu vlastně do jedný prdele dělám :) No inu takhle. Jestli si pouštím romantické komedie z našich rybníčků, tak to rozhodně ne. Film prostě byl na Netflixu a na Bernáškovou jsem byl vcelku zvědav, protože jsem jí snad neviděl nikdy v hlavní roli. Do toho Mára Němců a říkám si, že to zas tak špatný nebude, ač hned na mě vybafla Prima a holka stála u reklamního stojanu. Je to prostě stále dokola, ale Bernášková bavila a nevím proč. Koukalo se na ní prostě pěkně. Scénář šel udělat rozhodně lépe, ale vlastně film, kde hraje Němec právě scenáristu a sám režisér je i scenáristou, to aby se jeden v tom vyznal. A to vlastně Bernášková co napsala knihu, tak v tom i hrála. To by logiku už dalo nebo ne? :)Co je bohužel horší, že na komedii slabé, ač jednou dobrý. Film utekl jako voda a byl konec. Vymazat to ženské osazenstvo, pak vnitřní hlasy, vše je to hrozně rušivé a spíš to vypadá, aby pro někoho byla role taky. Což se samozřejmě musí nahnat další. Tomáš Měcháček i v tom nic co zahrál nebude bavit nikdy.Je to stále stejné, ale překvapivě to nebylo tak příšerné, ono to vlastně i jako typická žánrovka nebylo vysloveně špatný. Jasně, Langoše si v dalším x filmu nepustím a teďka udělal vcelku vyjímku a překvapivě na odpad ani jednu hvězdu bych to neviděl a to už viděl tedy horší kousky. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

není to neředěné peklo jako třeba Mužem i s mužem a neměl sem potřebu si v průběhu sledování vypíchnout oči, ale ani to nic nezmění na faktu, že je to jen další klasická česká romantická komedie, která ovšem není romantická a vtipná je asi jako vaření s Jirkou Babicou. Za celou hodinu a půl se tu vlastně nestane nic zásadního krom toho, že hlavní hrdinka sem tam s někým souloží (včetně bývalého partnera kterého nenávidí), stěžuje si kamarádkám na to jaká je kráva a rozjímá se svým vnitřním hlasem, který má čert ví proč tvář Ivany Chýlkové. Plusem pro někoho může být snad jen to, že Jana Bernášková je hezká a ukáže trochu víc než je u ní člověk zvyklý z televize...40% (pokud patříte do cílovky - což jsou asi ženy 30-40 - pak se možná na 50% dostanete) ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Scény přípomínající seriál Vyprávěj (od r. 2009) se natáčely v ateliérech seriálu Zoo (od r. 2022), do kterého Jana Bernášková (Lucie) posléze naskočila v roli Julie. (Teres)

Reklama

Reklama