Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Oblíbené seriály (10)

Přátelé

Přátelé (1994)

Závislost... Ba přímo posedlost:) Bezkonkurenční seriál, který bych mohla odříkat zpaměti. 2.-4. řada nejlepší...

Griffinovi

Griffinovi (1999)

Pro mě je Family Guy v první desítce nejlepších seriálů. Přeskakuje i Futuramu nebo Simpsonovi. Nicméně chápu, že se to všem nelíbí, chvíli trvá, než si člověk zvykne na koncept a humor seriálu a na toho nechutnýho tlusťocha Petera, jenž má místo brady varlata, není v něm nic dobrýho a kterýho - mít ho doma - byste zabili do tejdne. A taky není díl jako díl - některé epizody jsou hodně přehnané a přeplácané. Ale zbytek stojí za to, aby člověk dal tomuhle animáči šanci. Vyplatí se to :)

Queer as Folk

Queer as Folk (2000)

První série zhlédnuta a já se nedočkavě pouštim do další :) Zatím musím říct, že ten seriál je úplně něco jiného, než jsem původně čekala... Každopádně i tak je to bomba :) Občas bych sice přivítala kratší díly, protože v téhle podobě je to opravdu žrout času :-D Ale musí se nechat, že všechny díly jsou zatím nabité událostmi a v každé epizodě se toho stane tolik, co v jiném seriálu pomalu za celou žadu :) Mno nic, já se jdu zase kochat Brianem a jeho přáteli, jsem zvědavá, jak se bude všechno vyvíjet dál. Oblíbené postavy: Brian, Emmett, Ted

Misfits: Zmetci

Misfits: Zmetci (2009)

Je to výborný, výborný a ještě jednou výborný! A ačkoliv od druhé série kvalita jednotlivých dílů trochu kolísá a některý seky tvůrcům jen těžko odpouštím (např. naprosto nelogický finále 2. řady), ten seriál má takový kouzlo, že prostě musím dát za pět. P.S.: Čtvrtá série je něco neskutečnýho! Hodně jsem se bála toho, jaký to bude s vyměněnou partou, ale ukázalo se, že tah s novýma postava byl více než dobrej. Je to fičák, a navíc je to hozený do většího humorna, což Misfiťákům svědčí. Hltam každej novej díl :)

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Milovaný seriál s božíma postavama, který je trochu násilně natahován, ale z čirý lásky mu to ještě pořád odpouštím. Na Přátele ale u mě nemá, ti si totiž udrželi i přes deset řad svižné tempo a ani jeden díl mi nepřipadal zbytečný. I když na HIMYM mám zase ráda větší uvěřitelnost. Awesome 1. a 2. série, velmi velmi dobrá 3., trochu pokulhávající 4., dějově zajímavá (ale vtipem dost zaostávající) 5., příšerná 6., během který jsem to chtěla vzdát, a teď 7., kde se opět dost dobře bavím, ale říkám si, že po ní už by to opravdu chtělo utnout. //edit: poslední díl 7. série se mnou udělal přesně to, co tvůrci chtěli, a já musim mít další řadu, která ale fakt snad bude konečná a všechno se v ní vyřeší :))///edit2: tak bohužel moje prosby vyslyšeny nebyly a po osmé řadě, v níž to bylo jak na houpačce, se dočkáme další. A mně zní v hlavě jenom: Kdy už, probůh, bude konec?? //edit3: devátá série je zatím propadák! Jooo, to je tak, když někdo neví, kdy skončit. Sleduju jenom silou vůle.