Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (4 496)

plakát

Chlapec, který se stane králem (2019) 

První cca třetina bavila hodně, pak se projevila ta stopáž, takže se putuje, natahuje...na druhou stranu takových docela áčkových fantasy dobrodružství pro děti zas tak moc není, a tohle rozhodně nenudilo. A navíc Patrick Stewart v obnošeném tričku Led Zeppelin je prostě boží.

plakát

Avengers: Endgame (2019) 

Určitě ne lepší než IW, ale rozhodně epičtější. Pár výhrad by se našlo, ale ten zážitek z filmu je i po pár dnech prostě pořád na pětihvězdičkové úrovni._ První školní den viděno podruhé a pořád hodně ok. Akorát to fakt vyžaduje nějaké to povědomí i o starších filmech z MCU.

plakát

Matrix Reloaded (2003) 

Asi se mi to včera líbilo o něco víc než kdysi, ale to kouzlo jedničky tady prostě není. Bitky sice parádní (Smithové, dálnice), ale děj v Sionu už prostě uspává. A u vytahování kulky se mi už chtělo regulérně smát.

plakát

Ticho před bouří (2019) 

Nic jsem nečekal, nic jsem nevěděl, takže mě ta pointa dostala a rozhodně nevadila. Navíc to je herecky dost silné, takže proč ne.

plakát

Velmi temné období (2017) 

Temná zákoutí klučičího dospívání. V rámci žánru "parta kluků se toulá městem, kecá o blbostech a sní o holkách", tohle patří ke špičce, navíc je to protkané thrillerem s fainovou mysteriózní atmosférou. Svěží závan v teen žánru a zároveň hodně silný debut.

plakát

King Skate (2018) 

Kterak parta mladých kluků v 70. letech chlastala, je.ala holky a jezdila na skatu. Pro pamětníky určitě přínosné home video, mě to ale nic nedalo. Televizní až běda.

plakát

Zamčený pokoj (2018) 

Tyhle náměty s AI nebo různým pěstováním klonů jsou pro mě obvykle dost přitažlivé, tady to ale moc nefungovalo. Malé plus za neokoukanou hlavní hrdinku.

plakát

Přebytečná zátěž (2018) 

Těch filmů, kdy někdo jede autem (nebo jako tady řídí malé letadlo) a během cesty řeší po telefonu životně důležité věci, začíná být nějak moc. Tohle, narozdíl od konkurence, zas tak moc nebaví, Radcliffe to taky moc neutáhl a akční závěr je úplně mimo.

plakát

Hop (2011) 

Nenáročná oddychovka, která mohla být mnohem lepší, kdyby ten králík nebyl většinu času na zabití. Ale u dětí to uspělo, takže asi ok.

plakát

Skleněný (2019) 

Líbí se mi představa vysmátého Shye, když se od něj čekal další thriller a on si v klidu natočil konverzačku z blázince. Nakonec to teda nedopadlo úplně špatně, pointy baví a celé to krásně zapadá do té už trilogie. Ale ty pootevřené dveře na konci bych už radši nechal být.