Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (930)

plakát

Velký Gatsby (2013) 

Okázalé a velkolepé. Jedná z nejlepších rolí DiCapria. Navíc vynikající hudba, s kterou si tvůrci opravdu vyhráli. (K)

plakát

Ve službách papeže (1965) 

Tento film se mi nezvyklým způsobem vryl do paměti. Práce na jednom z nejobdivuhodnější uměleckých děl na pozadí velkých historických událostí v podání skvělých herců a nepředstavitelně působivé výpravy 60. let, kterou mám nesmírně rád.

plakát

Prácička v Itálii (1969) 

Neuvěřitelně zábavný film se skvělým anglickým humorem. Myslím, že Noel Coward si to po své obdivuhodné kariéře nesmírně užíval.

plakát

Smrtelné lži (2012) 

Velmi silná záležitost o tom, jak sviňák Rýša ze všeho vyvázne. Pan Gere dokázal, že je herec a zahrál ryzího záporňáka. Děkuji za přesný překlad anglického názvu. (CSFD)

plakát

Požáry (2010) 

Neuvěřitelné, jak zrovna tento film může být tak uvěřitelný.

plakát

Sucker Punch (2011) 

Extrémní záležitost se skvělou hudbou. Zack Snyder umí.

plakát

30 minut po půlnoci (2012) 

I přes dlouho stopáž film rozhodně nenudí. Přestože vytváří více otázek než odpovědí, jsem velice rád, že z Američanů nedělá křižáky, ale spíše amatéry, kteří jsou neustále o krok pozadu. Nechat havarovat helikoptéru při takovéto akci? To ten pilot letěl poprvé? Výkon hlavní herečky viz verbal, vůbec tomu nerozumím v Černobílém světě byla vynikající. (K)

plakát

Mocný vládce Oz (2013) 

V podstatě kvalitní oddechová zábava s dobrým humorem a perfektním Francem. První půle dokonalá, svižná a zábavná, pak se děj strašně natahuje, protože už není, co vyprávět Celkově ale 3 zářezy. (CSFD)