Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (391)

plakát

Taková je Anglie (2006) 

Hodne silne drama. Pekne natocene s lehkosti a nenasilnym pristupem k divakovi. Maly kluk vtazen do party skinheadu, kteri se mu stavaji novym domovem a take hlavne otcem, ktereho ztratil ve valce.

plakát

Účastníci zájezdu (2006) 

Mozna o kousek mene nez 3* ale takove rozpeti tu neni. Skoda, trosku vice jsem se v tomto filmu zklamal.

plakát

Ultraviolet (2006) 

Jedna hvezda za Millu a druha za Camerona Brighta. Zbytek vesela strilecka menici barvy.

plakát

Voják (2006) 

Je pravda, ze kdyz chcete najit na necem najit cokoliv dobreho nebo ho vychvalit, vzdy se to povede. Myslim si, ze takove filmy se mely tocit v 80 letech a ne nyni. Ted je jina doba, kdyz budu chtet videt nejake to dobre Bcko, jak o nem vsichni pisou. No tak si pustim Arnieho. To je zarucena kvalita. A o nejakem obrozeni starych dobrych akcnaren tu ani neni rec.

plakát

Všechno nejlepší! (2006) 

Jsem se náramně bavil. Dvojice Dolanský-Preiss byl vynikajicí výběr pro tuto komedii. Která nemá složitou zápletku ale je zase krásně ironická a hlášky jsou uplně mazané.

plakát

Zabijáci osamělých srdcí (2006) 

Takova stara dobra detektivka, kdy detektivove byli drsnejsi nez smirgl a holky krasnejsi nez andele. Vypravecim zpusobem a celkem chytlave, sice trosku zmatene ale fcelku ujde.

plakát

Za deset dvanáct (2006) 

Film se snazi byt to co neni. Pokus o vykresleni vice pribehu v jednom case a jeste k tomu s prekvapivou zapletkou se nejak moc nepovedl. Prvnich 60 minut je jakoze uplne predvidatelny i kdyz rozuzleni je prekvapive ale stejne to nevymaze hodinu bez nejakeho velkeho vzruseni a napeti.

plakát

Záchranáři (2006) 

Ocekaval bych od Kuthcera vice jako mladeho rebela. Ale nejak hlavni hvezdou filmu byl Costner, kteremu to vitezstvi opravdu patri. NIc zvlastniho jsme ve filmu nevideli, nicim neprekvapi, nic neobjevuje ale to asi neni smyslem. Podivana je pekna. Takovy Top Gun na vode. (Cruise byl lepsi nez Kutcher)

plakát

Zběsilý útěk (2006) 

Cameron Bright a jeho kamenna tvar byl dobry tah do filmu, ktery timto ziskal trochu na rozmure, kdyby samotny Walker patral po zbrani, urcite by se z toho nevyklubali vice jak 3 hvezdy. Cely film, jsem hltal. A co ho delalo zajimavejsim byly ty strihy, trochu jako flashbacky ale v nenasilne podobe. Jen skoda klasickeho americkeho konce.