Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Horor
  • Komedie

Recenze (33)

plakát

Úkryt (2014) 

Jennifer Connelly v roli bezdomovkyně závislé na heroinu? Film jsem nikdy dříve neviděla a musím říct že jsem se nestačila divit. Myslela jsem že už jsem viděla Jenniny nejlepší výkony, tak neviděla a tenhle patří k nim.. Je to opravdu skvělá herečka, moc se na ní těším v tom novém filmu s Tomem Cruisem. Co se týče Anthonyho Mackie, toho znám bohužel jen jako pána s křídly z kapitána Ameriky. Každopádně se mi moc líbilo jak hrál a celý příběh mě opravdu hodně zasáhl. 5/5

plakát

Neviditelná (2019) 

Velmi zajímavý námět, hlavní herečka mi bohužel moc nesedla. Každopádně Alan Ritchson je fešák a to samé a ještě více platí o Megan Fox. Byla jsem hodně zvědavá jak to celé skončí a i když jsem si závěr představovala jinak, film to byl dobrý!

plakát

Dárkyně smrti (2017) 

Film který se mi po dlouhé době opravdu moc líbil! Nicolas Cage v hlavní roli, která mi moc jako hlavní role nepřišla.., každopádně herec je to úžasný, to se musí nechat. Gina Gershon, která na svůj věk vypadá extrémně dobře a její herecký výkon byl super. Velmi přitažlivá Natalie Eva Marie ve vedlejší roli trenérky. A to nejlepší nakonec, perfektně zahraná záporačka Katie v podání překrásné Nicky Whelan! Ta si mě tak moc získala že jsem si během filmu uvědomila že vlastně fandím té "špatné" straně! 4/5 a určitě doporučuji navzdory tomu že má film tak málo procent!

plakát

Napospas osudu (2014) 

Nevěřila jsem tak nízkému hodnocení, většinou se mi to nepotvrdí, bohužel tentokrát ano. První třetina filmu se mi líbila, zbytek už pak šel hodně z kopce a závěr asi úplně nejhorší. Nicolas Cage je pan herec a tady to určitě tahá nahoru. Chad MM nic moc.. super kladná postava, ale neměl tu žádného pořádného záporáka proti sobě ( když nepočítám boha:-D ). Cassi Thomson je moc hezká, ale mně je prostě nějak nesympatická bohužel:-(. No a nádherná Nicky Whelan jako VKčko- vedoucí kabiny. Myslela jsem si o ní že bude trošku záporná postava, ale nebyla.. naopak když se dozvěděla že je Ray ženatý a chtěl si s ní jen užít, byla zklamaná. Dějová linka v letadle - 2/5. Dějová linka na zemi - 1/5.

plakát

Jennifer's Body - Bacha, kouše! (2009) 

Přistupovala jsem k tomu trochu s nadhledem, ale určitě to nebylo špatné. Amanda a Megan v hlavní roli, nenápadná šedá myška a kočička školy jako nejlepší kamarádky. Megan bych se nechala zlákat a odvést do lesa asi i já, natož pak pánové:-D. Samozřejmě že to není film roku, ale já se bavila a i písnička Through The Trees od Low Shoulder neboli Nerovné Krajnice se mi moc líbila!

plakát

Jak se zbavit přátel a zůstat úplně sám (2008) 

Film se mi opravdu moc líbil! Charismatický Jeff Bridges, nádherná a naivní Megan Fox, krásná a správná Kirsten Dunst. Parádní obsazení, jediný komu jsem nevěřila byl Simon Pegg v hlavní roli, avšak velmi příjemně překvapil! Megan si dělala srandu sama ze sebe by se dalo říct, celkově to bylo vtipné a koukatelné. Toho Cuby mi bylo líto, každopádně 4/5!

plakát

Jonah Hex (2010) 

Na celém filmu se mi nejvíce líbil Michael Fassbender, sice měl velmi málo prostoru, ale opravdu skvělý herecký výkon! Megan Fox mám ráda a hrála zajímavou roli a moc jí to slušelo, bohužel měla pouze tak 6 minut v celém filmu. Samozřejmě že 85% lidí tu píše že je to špatná herečka apod. Neříkám že je to paní herečka, ale určitě není tak špatná! Od Johna Malkoviche jsem čekala o hodně více! Hlavní hrdina.. nevím, tak za tři. Celkově 2/5.

plakát

Bojovnice (2020) 

Chápu většinu lidí co dala tak nízké hodnocení, kdybych neměla slabost pro tyhle vojenské mise o pár členech někde v divočině možná bych hodnotila podobně. Co se týče Megan Fox.. já osobně musím uznat že je to překrásná žena, vždycky byla a i ti co jí nejvíce nenávidí případně negativně napadají její vzhled si myslím že nejsou úplně upřímní a kdyby měli možnost určitě by si dali říct.:-D Co se týče jejího hereckého umění.. jasně že to není jedna z nejlepších hereček, asi je to pořád více modelka než herečka. Já jí ale mám ráda a obecně po celém světě si myslím platí že jméno Megan Fox je synonymum pro krásu. Co se týče tohohle filmu podle jistých informací se na něj Megan připravovala se specialistkou co jí ukazovala jak držet a běhat se zbraní a celkově ten " military " dojem a já tu snahu oceňuji a myslím že to bylo vidět. Philip Winchester a jeho hlášky - super :-D. Samozřejmě uvedu i trošku kritiky abych tu jen nevychvalovala Megan, jen mi prostě moc nepřijde fér jak jí každý sráží:-(. Ta digi lvice se mi vůbec nelíbila, ale za to nese vinu malý rozpočet. To že náboje 9mm neublíží lvu je nesmysl podle mě, když už tedy neměli munici do automatických zbraní. Rukojmí mi nebyly moc sympatické. Každopádně já jsem spokojená a na závěr informace o Lvích farmách - určitě ukazuje správně na špatnou věc! 4/5

plakát

Reservation Road (2007) 

Joaquin a Jennifer si spolu po delší době opět zahráli a bylo se opravdu na co dívat, i z výkonu Marka Ruffala jsem byla nadšená. Velmi smutný příběh plný stresu a deprese.. obou stran mi bylo líto. Rozhodně doporučuji 4/5.

plakát

Dilema (2011) 

Navzdory nízkému hodnocení se mi film líbil. Ronny a Nick byli dobrá dvojka, Winonu Ryder moc nemusím, né že by byla špatná herečka, to vůbec ne! Zkrátka mi není sympatická. Jen Connelly mám naproti tomu velmi ráda, ale zde moc prostoru nedostala. Zajímavý námět a dobře jsem se bavila.