Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (17)

plakát

Skyfall (2012) 

Nemám absolutně nic, co bych tomuto filmu mohl vytknout. Skvělá atmosféra mě pohltila a mé očekávání bylo překonáno...

plakát

Equilibrium (2002) 

Že se podařilo sehnat do filmu Christiana, tento snímek víc než zachránilo. Akce je koukavá, nicméně chyběl mi tam pořádný "wau" souboj. Ze všeho nejvíc mě mrzel katanový duel. V té scéně jsem čekal trošku větší odpor.

plakát

Vyměřený čas (2011) 

Originální nápad, kterému ale měli tvůrci věnovat více času, aby ho lépe prodali. Obsazení a herecké výkony výborné, scénář mi bohužel moc nesedl.

plakát

Prci, prci, prcičky: Školní sraz (2012) 

Musím se přiznat, že jsem tomuto filmu ještě před půl rokem moc nevěřil. Pak se objevila filmová upoutávka a já začal doufat, že se to nepokazí. No a výsledek? Jednu hvězdičku uděluji za pořádnou dávku nostalgie. Druhou uděluji za obsazení původních tváří. Třetí za očištění značky American Pie. Čtvrtá je za skvělou muziku a poslední pátá, ta nejzářivější, patří jednoznačně Stifmajstrovi! Většinou jsem s nejvyšším hodnocením opatrný, ale troufám si říct, že se žádnému jinému filmovému pokračování takovéto vyhrabání ze sr**ek ještě nepovedlo.

plakát

Mezi vlky (2011) 

Liam Neeson je třída, nicméně kromě v hlubokém sněhu se herci brodí v klišových scénách a dialozích. Dovolím si podotknout, že vlci zabijí ročně v Americe cca 2 lidi - alergie na arašídy je v tomto ohledu 50x větší hrozbou.

plakát

Tintinova dobrodružství (2011) 

U Tintina jsem se příjemně odreagoval. Film naplnil moje očekávání, i když mu ublížila občasná strnulost. Za příběh bych dal 3*, avšak dokonalé technické zpracování a několik vážně povedených scének přidávají mému hodnocení na zasloužené čtyři.

plakát

Karcoolka (2005) 

Animace z dnešního pohledu naprosto příšerná :-D. Není se čemu divit, pokud tvůrci měli k dispozici ,,jenom" 15 milionů dolarů - osobně bych v tomto filmu raději viděl levnější, ale časově náročnější animaci - stop-motion. Scénář nebyl špatný, místy hluchá místa, ale zábava to celkem byla.

plakát

Téměř dokonalý zločin (2000) 

Čtyři hvězdičky uděluji hlavně za skvělé obsazení. Zas až tak veliké překvapení se v závěru nekoná.

plakát

Cizinec (2010) 

Dávám dvě hvězdičky. Nejspíš jenom kvůli obsazení Johnnyho a Angeliny. Víc si film nezaslouží. V kině jsem už dlouho nezíval.