Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (8)

Top Gun: Maverick

Top Gun: Maverick (2022)

Návrat do vzduchu plný vzrušení a dobrodružství! Tom Cruise se vrací jako ikonický pilot Pete "Maverick" Mitchell. Tento film nabízí neuvěřitelně realistické letecké scény, které vás vezmou na nebe a dají vám pocit, že jste součástí akce. Příběh o odvaze, soutěživosti a překonávání vlastních limitů je zábavný, motivující a plný adrenalinu. Top Gun: Maverick je vzrušující pokračování kultovního filmu, který zůstane v srdcích fanoušků na dlouho!

Rogue One: Star Wars Story

Rogue One: Star Wars Story (2016)

Myslel jsem si že nové filmy této ságy jsou a budou hrozné. U některých filmových snímků je to pravda avšak u tohoto filmu si to nemyslím. Film který ukazuje jak se mohlo stát že se Hvězda smrti tak lehce ve čtvrtém filmu zhroutila jako dům z karet. Konec filmu je velmi zajímavý hlavně scéna s Andorem Cassianem a Erso Jyn, ukazuje co všechno odboj dokáže riskovat pro záchranu celé galaxie. Podle mne velmi slušná práce.

Oppenheimer

Oppenheimer (2023)

Nejlepší film roku 2023. Za mne je tento film tím nejlepším co zatím Christopher Nolan kdy udělal, ano dokonce lepší než Temný Rytíř. Zpracování efektů a zvuků je opravdu vynikající. Za mne je to jednoznačně 10/10.

Smečka

Smečka (2020)

Velmi povedený hokejový film. Český hokejový film který ukazuje šikanu, úplatkářství a mnohem další. Tento za mne velmi povedený příběh ukazuje hokejového teenagera který má cukrovku a přestupuje do nového týmu ve kterém ho jaksi nechtějí. David si projde dlouhou a bolestivou cestu, ale nakonec všem dokáže že si zaslouží svoje místo v týmu.