Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (914)

plakát

...a jitra jsou zde tichá (2015) 

Hodně povedený remake z roku 1972!!! Kousek ani na chvilku nenudí. Plusem je nádherná krajina ale co je klenotem tohoto filmu je charisma Staršiny Vaska. Borec kterého nic neodradí a ani necekne když mu je přidělena parta holek k boji. Holky jsou jako lusk ale k boji s výsadkáři od nácků se moc nehodí. S vyjímkou asi 2. Ta černovláska na mikádo:-)) Boha to bola bosorka. Ajajaj té bolo škoda. Nádherný kousek!!!!!

plakát

Sněhulák (2017) 

Moooc jsem se těšil na 1.Harryho v kině, málem jsem nestihl dočíst knížku dokud film hráli v kině. Vše klaplo tzv. last minute. Trochu jsem byl zklamán hlavně ze závěru ve filmu, který neměl s knižním koncem vůbec nic společného. I přes všechno tohle jsem za film moc rád. Atmoška byla přesně jakou si představuju v knize. Takže dík za to všechno:-)))

plakát

Falešná stopa (2011) 

Erik po předchozím vyřešení případu do kterého byl zapleten i jeho bratr a vše v jeho domovině tzv. lehlo popelem se musí na příkaz nadřízených opět vrátit tam kde vyrůstal. Odporuje ale nic jiného mu nezbývá. Případ je ještě brutálnější než minule a Erik se opět pouští do případu se svou zarputilostí a neskutečným charismem. Jediné na čem mu ještě záleží je syn po svém mizerném bratrovi. Bohužel v cestě stojí jeho zasraný otčím. Závěr je sice trochu přepísklý ale napětí je úúúžasnééé:-)))A opět musím vyzdvihnout tu krajinu!!! Atmoška jak ze slavných Holeho krimošek:-)))

plakát

Lovci (1996) 

Erik se po letech ve městě vrací do rodné vesnice ale policejní styl nemění. Na to nejsou domorodci zvyklí a roztáčí se kolotoč problémů ve kterých jede jeho bratr. Holt i v rodině jsou problémy. Krásná odlehlá příroda, sexy státní zástupkyně a hlavně charisma Erika který se na vlastní pěst pouští do nerovného boje s pytláky.

plakát

Příběhy kožených kalhot (1974) 

Totální oddechovka v alpském ráji. A kočičky nadržený na tu dobu měli taky šmrnc.:-)))Dobrý hlášky, příroda a hlavně ty holky. Palec hore:-))

plakát

Tak láska začíná... (1975) 

Menšík v roli rádce jak na holky se trošku přepočítá se svým favoritem.:-))

plakát

Atomic Blonde: Bez lítosti (2017) 

Jakpak se to říká?? ,,Královna je mrtvá, nechť žije královna,,!!!!! Angelina a její Lara se může jít zahrabat. Děj filmu zasazen do doby pádu berlínské zdi, souboj agentů jasně vše moooc super ale KURVA Charlize ty vado ta ženská mě totálně odbourala. Film viděn v bijáku a ještě týden po, ji mám před očima. Ta holka ač skoupá na slova má tzv. koule!!! Její sexapeall je nadpozemský. Tu holku prostě chci. Za celý film sem se jí nemohl nabažit. Atmosféra doby a hlavně oldies hity dodávají filmu pověstnou třešinku. Bojové scény kdy si Charlize dává 100kilové chlapy sou super. Musím vidět znovu! Palec hore:-)))

plakát

Viktor Veliký (1988) (TV film) 

Příběh mě až tak moc nezaujal jako výtečné obsazení a vrchol ledovce v podání Miloše Kopeckého. Tomuhle se říka ,,One man show,,Klobouček !!!!

plakát

Legendy kriminalistiky (2017) (seriál) 

Neskutečná podívaná. Mirek Vaňura má po 112 čich na další počin který má koule. Tenhle kousek je syrový víc než tatarský biftek. Autentické záběry až mrazí. Jen je smutné jak bestiálně se lidé dokážou chovat. Palec hore. Kolikrát sem ani nedýchal !!!

plakát

Masaryk (2016) 

Tenhle kousek jsem si nemohl nechat ujít a vyrazil do bijáku. A musím uznat že se jedná o dechberoucí podívanou která nás přivádí do minulosti naší vlasti. Skvělá kamera a dialogy jsou bez debat. Husinu jsem měl při záběrech z podpisu mnichovské dohody ale co stojí na pověstném stupínku je výkon Karla Rodena. Smekám před jeho charismem a angličtinou. Dialogy dával lehce od pasu a Masaryka sem v něm viděl od prvních minut. Klobouk dole. Máme herce světové kvality.