Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Thriller

Recenze (1 148)

plakát

Temný případ (2014) (seriál) 

...je to bravúrne v budovaní atmosféry, v práci s hudbou, so zvukom, obrazovo. Len škoda tých Matthew´s okecávačiek, životných múdier, prehnaného filozofovania a Woodyho mimomanželských odbočiek, ktoré nakoniec i tak vedú kam...vedú...a posledných pár minút je trocha ako MMc OSCARová speech...ALRIGHT, ALRIGHT, ALRIGHT...& THERE WILL BE LIGHT...

plakát

Na druhý pohled (2014) (TV film) 

...a spisovatel není ten komu vydali knížku, ale ten kdo umí dobře psát... ??? --------------- to som teda nevedel....

plakát

Jako nikdy (2013) 

"Co nespíš, je půl čtvrtý. Promiň, že jsem Tě vzbudila. Čím bys mě vzbudila? Já nevím, asi jak nespím. Jak přemejšlím. To je asi blbost,co?!" --------------------- "Vím proč s Tebou jsem. Někde v Tobě, uvnitř, v hloubce, je ukrytej kus diamantu. I když ho schováváš a zabíjíš, tak já vím, že tam je.." ---------------------"Dáš si čaj? Dám si rum. Hm, a je to rozumný? Ne!.." Áno, ako píše Murro, toto na papieri fungovať nemohlo a ak film niečo zachraňuje, tak sú to herci. Mimochodom, extrémne zle zostrihané. A že Zdeněk Tyc vie...a ako výborne, však Vojtěchu !

plakát

Nebraska (2013) 

DETI MOJE, pán Payne je späť. Chvalabohu. Jednoduché a preukázateľné, že menej je často viacej. Žiadna Hawai, proste Nebraska. A Will Forte a June Squibb skrátka geniálni!

plakát

Špinavý trik (2013) 

Autorsky konvenčné (Oscar za scenár??? - WTF!!!), nudné, preceňované a dokonale obyčajné. V tom najmenej pozitívnom slova zmysle. Šeď a prázdno.

plakát

Blízko od sebe (2013) 

mohla to byť dokonalá sóda..keby..keby muži v príbehu neboli vykreslení len ako zúfalci, slabosi, vlastne obete..keby Julia Roberts celý film neodohrala v jednej naštvanej grimase, ktorú som jej ani na chvíľu neveril, keby Juliette Lewis nebola neprirodzene a afektovane priblblá (umelá a životne akokoľvek nepravdepodobná), keby Misty Upham nebola akoby z úplne iného sveta/príbehu /filmu a keby paradoxne najzaujímavejšou a najplastickejšou postavou nebola tá, ktorá mala byť v herecky hviezdnej zostave snáď len do počtu, Julianne Nicholson. Meryl "prekvapujúco" opäť iná a určite na míle vzdialená svojmu vlastnému ja.

plakát

Klub poslední naděje (2013) 

Citlivé, civilné, neefektné, skvele nasnímané, tlmene zrežírované (VERY WELL DONE JMVallée). Malý nenápadný film na jeden nádych a výdych...čo by som ešte rok dozadu netušil, že kedykoľvek poviem o projekte, v ktorom hrá hlavnú úlohu M.McConaughey. Vlastne jediná výhrada smeruje k Jaredovi Letovi, ktorý MM len tak pribrnkáva - je priestorom viac supporting než supportive, čo je škoda.

plakát

Pod kůži (2009) 

...Marieke opúšťa rytmus svojho rodného mesta a zvolí si osamelosť v schátralom dome kdesi v pustatine. Jej iracionálne strachy na zamrznutej farme sú neustálym bojom..ako však začne naplno prepukať jar, jej záujem o nové veci, ktoré zakrývajú plieseň zimy, ju ťahajú von z dusivého vnútra jej mysle...pomaly prichádza pomoc suseda Johna, ale ako prichádza zmena ročného obdobia, rovnako sa mení i Marieke...TOTO SNÁĎ NEMYSLEL NIKTO VÁŽNE ?!

plakát

Dvanáct měsíčků (2012) (TV film) 

Tri oriešky strihnúté s Perinbabou. Sympatická Maruška a totálne zle učesaný Kája. Akoby autorom novodobých českých rozprávok došiel dych - príbehy kopírujú, herci sa výrazne viac opičia (čeština má "krásny" výraz PITVOŘĚNÍ), sú zbytočne expresívni (PŘEHRÁVAJÍ) na úkor jednoduchosti príbehovej, v motívoch, hereckej. Dlhodobé a smutné konštatovanie.

plakát

Lásky čas (2013) 

Milk ? Sugar ? Boyfriend ?