Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (13)

plakát

Kozoroh 1 (1977) 

Tenhle film nám byl čert dlužen. Od natočení filmu a uvedení v komoušském Československu ho používají konspirátoři/dezinformátoři/idioti jako důkaz toho, že Američani na Měsíci nepřistáli. Hádat se s nimi nemá cenu. Když toto hodím za hlavu, tak si film dokážu užít.

plakát

Kuratorium (2022) (TV film) 

Nepamatuji se, kdy jsem naposledy viděl tak kvalitní český dokument jako je tento.

plakát

Vládcové nebes (2024) (seriál) 

Dávám tři hvězdy, přesto jsem zklamán. Na seriál jsem se těšil snad 20 let, rozpočet naznačoval, že půjde o podobné veledílo jako Bratrstvo neohrožených. Narozdíl od něho ale nevíme o postavách nic. Tvůrci se víc soustředili na to, aby piloti vypadali jako modelové na přehlídce, místo toho, aby nám dali možnost, se jim více dostat pod kůži. Pak by se možná nestalo to, že jakákoliv smrt v seriálu mi je u zadku. A to jsem hodně velká cíťa, co se týče válečných veteránů. Za nic také nestojí samotné letecké bitvy, kterých vlastně v seriálu není moc. Kdejaká hra s letadly na PC vypadá líp, než toto. O vyloženě špatných představách, jak letecké bitvy probíhaly, se ani nebudu zmiňovat.

plakát

Bratři (2023) 

Málo bylo Mašínů…

plakát

Podraz (1973) 

Skvělá oldschool lahůdka. Kluci ušatí Paul a Redford vytvořili parádní tým a hráli jako páni, výtečný byl také Shaw. Ideálně koukat v saku, klobouku a se sklenicí whiskey. Tato stylovka si to totiž zaslouží.

plakát

U Zlaté rukavice (2019) 

Nedávám 5 hvězdiček jen proto, že jsem se málem poblil. Krásně zatuchlý film, plný násilí, špíny a ztracených existencí.

plakát

The Last of Us (2023) (seriál) 

Krásná ukázka toho, že pokud se udělá pořádný marketing, tak se může natočit sebevětší sračka a lidi se z toho budou moct posrat. Těžko se naladit na ten mindset záchrany Ellie (hlavně v posledním díle), když postavu hraje tak mizerná, arogantní a neatraktivní herečka. Trochu to zachraňuje Pedro, ale žádná sláva to taky není. Budiž mu ale odpuštěno.. hrát totiž spolu s hermafroditem, tak bych se na to taky vykašlal. Bohužel postava, která by to mohla zachránit, tak zemřela hned v prvním díle. Ostatní ženské charaktery (samozřejmě všechny na vedoucích pozicích) mají mindráky nebo psychickou poruchu. Kdyby se tvůrci tolik nevěnovali kvótám, které ve hře jsou v o dost menší míře, tak by z toho mohl být aspoň průměrný seriál. Stále ale s nulovou akcí a nudnými dialogy.

plakát

Plastická chirurgie s. r. o. (2003) (seriál) 

Mistrovské dílo, které už nikdo nikdy nepřekoná. Ne snad proto, že by Murphy byl takový génius. Ale protože se nenajde žádná společnost, která by byla ochotná zafinancovat podobný seriál. Uplynulo 20 let od první série a od té doby tu nebyl tak sexistický, zvrácený, amorální, nechutný seriál. V češtině by byl lepší název “Psychická porucha s.r.o”. Případy jsou to neuvěřitelné, bohužel inspirované realitou. Viděno už podruhé… a pokud to woke sluníčka nezakážou, tak si to dám s radostí znovu a znovu a znovu.

plakát

Nezlomný (2014) 

Který kokot film svěřil Angelině? Zamperini si pro svůj příběh zasloužil jen to nejlepší. Zpráva, kterou měl tento film předat, se naprosto ztratila. Takto nudně to může natočit jen ten, kdo si neváží svých hrdinů. Snad bych ji odpustil i ty kraviny, co tam jsou. Ale už ne plasticitu a sterilitu. Kurva!

plakát

Pamela: Příběh lásky (2023) 

Na tento dokument by se měli koukat hlavně fanoušci Pam. Protože pokud na něho narazí nějaký “fujsilikony”, tak si vyhoní péro, jistojistě dá pokrytecky nízké hodnocení a pak se vrátí ke své tlusté hnusné přítelkyni. Vidím tu jistou paralelu s Marylin Monroe, která by se, jako jedna z mála, dokázala svou feminitou vyrovnat Pamele. Ta to zatím nevzdala a stále se hledá. Přeju jí, aby konečně našla pokoj v duši. Narodit se totiž jako jeden ze sexsymbolu století nemusí být žádný med. Tomu ale, vy hnusáci, nemůžete rozumět.