Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Pohádka

Recenze (36)

plakát

Rédl (2018) (seriál) 

První tři díly byly opravdu bomba. Bavily mě a měl jsem ze seriálu velmi dobrý pocit. Ale pak přišel na řadu poslední díl, který mě tedy hodně zaskočil. Ten díl se vůbec nepovedl a zkazil můj celkový dojem o seriálu. Tudíž závěr velmi nepovedený. Za první tři díly bych dal klidně 5 hvězdiček, ale takto dávám 4 a za poslední maximálně 1 více si rozhodně nezaslouží.

plakát

Bod varu (2021) 

Nemám slov. Už od začátku jsem věděl, že to bude pěkná blbost, ale myslel jsem, že se to třeba postupem času rozjede a bude to lepší. Bohužel k tomu nedošlo a celý film byl takový nemastný, neslaný prostě nezáživný o ničem. Vícekrát už bych si tento film rozhodně nepustil. Absolutně nechápu proč má tento film tak vysoké hodnocení. Znám daleko lepší filmy a ty mají horší hodnocení.

plakát

Ďáblova krása (1950) 

Fantastický film. Opravdu mě zaujmul. Nádherné zpracování a děj. Netřeba více dodávat, dávám 5 hvězd (100%).

plakát

Nádherný listopad (1968) 

No co napsat. Prostě jednoduše a krátce ukrutně nudný film vlastně o ničem. Jediný důvod proč jsem se na tento film podíval je úžasný původní dabing. Za ten dávám ty tři hvězdy. Film je odpad nebo max jedna hvězda. Kdyby to nemělo původní dabing tak se na tento film nikdy nepodívám a kdybych ho náhodou viděl třeba v televizi tak po 20 minutách nebo dříve vypínám.

plakát

Smrt v přímém přenosu (1980) 

Tento film mě vůbec ničím nenadchnul a byl velmi nudný, nezáživný. Pár lepších chvilek se ve filmu našlo, ale žádný zázrak to nebyl. Jediné pozitivní na tomto filmu byl úžasný původní dabing. Kvůli němu jedinému jsem se na film koukl. Tři hvězdičky dávám právě za výborný dabing jinak bych hodnotil film jako odpad nebo max jednou hvězdičkou.

plakát

Osada (2021) (seriál) 

Musím říct, že první řada byla fakt hodně dobrá. Pěkná oddychovka. První série dávala smysl a příběh byl dobrý. Avšak druhá série bohužel je opakem první. Měla pár světlých míst, ale bohužel mě velice zklamala.

plakát

V zajetí rychlosti (2005) 

Tento film mě opravdu dostal. Životopisné filmy pokud jsou dobře natočené jsou ty nejlepší neboť když se někomu něco povede tak to fakt stojí za to a tento film je toho důkazem. Nikdy na dobře natočený životopisný film nebude mít vyumělkovaný hollywoodský film. Skvělé obsazený film a dějově skvěle natočené. Celý film jsem prožíval a moc jsem mu to přál aby to dokázal. Pokud to bylo plus mínus nějak takto i doopravdy se všemi těmi problémy cestou a na místě tak to velký klobouček dolů před panem Munroem. Celý život žil motorkami a tak dlouho svého Indiána upravoval až k dokonalosti a to bez technických znalostí a díly si dělal sám. Musím říci, že za mě tento film můžu zařadit mezi top 10 zahraničních filmů které jsem kdy viděl. Opravdu excelentní film.

plakát

Osvícení (1980) 

Jediný důvod proč jsem se na tento film podíval je, že je v žebříčku nejlepších filmů jinak bych se něj nikdy nepodíval. Ale musím říct , že nakonec film nebyl tak špatný. Úžasný pan Nicholson zde přímo exceloval, úžasná hudba a nějaké scény byly tedy fakt dokonalé. Avšak tento druh filmů není můj šálek kávy. Abych to tedy zhodnotil byl byl celkem dobrý nakonec jsem dal tedy 4 hvězdičky ale asi bych se na něj znovu nikdy nepodíval.