Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (30)

plakát

Howlův kráčející hrad (2004) 

Opravdu hloupy film, nemuzu si pomoci. Po Princezne Monooke druhy film, ktery jsem z tohoto zanru vyzkousel a i u tohoto filmu se proklinam, ze jsem se rozhodl ho dokoukat. Opravdu to nema ani hlavu, ani patu.

plakát

Návštěvníci (1993) 

Už dlouho se mi nestalo, že bych vypnul film po úvodní třicetiminutovce. Dřive se mi možná tenhle styl humoru líbil, ale už jsem z toho asi vyrostl a dnes mě to připadá mimořádně trapné. První film, kterému uděluji jednu hvězdičku :)

plakát

Jumanji (1995) 

U tohohle filmu jsem se vždycky dost bavil, ale už dlouho jsme ho neviděl, takže to v nejbližší době napravím a možná své hodnocení ještě pozměním.

plakát

Armageddon (1998) 

Celkem zábavný, ale dost kýčovitý americký velkofilm. Hodnotím někde kolem 70 %, kvůli moc krásné hudbě se však přikloním ke čtyřem hvězdám.

plakát

Spider-Man (2002) 

Velice pěkný akční film, sympatičtí hlavní hrdinové, ale abych mohl udělit pět hvězdiček, musel by mít něco unikátního a to asi nemá.

plakát

Příběh rytíře (2001) 

Dřive jsem se na tento film koukal poměrně často, dnes jsem ho viděl opět, ale po několika letech a nemůžu si pomoct, ale působí na mě moc kýčovitým dojmem, takže 3 hvězdy, i když asi lepší 3 hvězdy.

plakát

Co takhle svatba, princi? (1986) (TV film) 

Moje oblíbená pohádka z dětství, resp. oblíbená pohádka mojí mámy, která do mě pořád dokola hustila písničky z této pohádky a ještě dnes si tento soundtrack občas poslechu :-p. Kromě písniček bych však také ocenil Nárožného a Bohdalovou, jsou tu prostě vtipní :).

plakát

Demolition Man (1993) 

Film s opravdu jednoduchou zápletkou, ale vždy se u něj bavím. Takže za čtyři :).