Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Krimi
  • Horor
  • Drama
  • Akční

Recenze (63)

plakát

Hannibal - Série 3 (2015) (série) 

7/10. Rozhodně nejslabší série z celého seriálu. Začátek nezajímavý a utahaný. Naštěstí se to od páté epizody rozjelo a v sedmé epizodě jsme dostali konec našeho dosavadního antagonisty Masona Vergera, kterého bylo v seriálu už dost dle mého názoru. Dostali jsme novou postavu Červeného draka, který dle mého názoru nebyl až tak zajímavý, ale aspoň se seriál zaměřil na něco nového. No a konec dostal Hannibal absolutně uspokojivý. Mads v seriálu ztvárnil Hannibala naprosto perfektně a také mi bude společně s Willem Grahamem chybět. Nejlepší epizoda - The Wrath of the Lamb.

plakát

Temný případ - Série 1 (2014) (série) 

10/10. Nejlepší detektivní seriál, který jsem kdy viděl. Jsem si opravdu jistý, že lepší detektivku už neuvidím. Já se teda nenudil ani sekundu a seriál jede neuvěřitelným tempem od prvního dílu až po závěrečné titulky. Závěrečný díl, ve kterém nám byl konečně představen hlavní antagonista, byl naprosto úžasný a seriál dostal perfektní zakončení. Hlavní duo Rust Cohle & Martin Hart mi bude hodně chybět. Matthew a Woody podali jedny z nejlepších výkonů své kariéry. Prostě naprostá dokonalost. Nejlepší epizoda - Form and Void.

plakát

Spider-Man: Homecoming (2017) 

8/10. Start nové Spider-manovi trilogie se velice povedl a já jsem s tímto filmem velice spokojený. Tom Holland vůbec nezaostává za Andrew Garfieldem a Tobey Maguirem a roli Spider-Mana si dává jako pán. Záporák Vulture byl pro mě naprosto perfektní.

plakát

Strážci Galaxie Vol. 2 (2017) 

8/10. No tak po přímo perfektním prvním dílu jsme dostali, za mě, o dost slabší film. Upřímně jsem očekával stejnou pecku jako byla jednička. Možná kdyby neexistoval první díl, tak bych tomuto filmu dal i pět hvězd, ale nemůžu se zbavit srovnávání těchto dvou filmů. Ale film jsem si i tak hodně užil a bavil mě a hlavně konec byl dost dojemný.

plakát

Doktor Strange (2016) 

8/10. Hodně neklasická marvelovka. Cumberbatch se podle mě pro tuhle roli hodí víc než kdo jiný. Určitě tu musím zmínit vizuál, který je naprosto božský a vypadá to sakra dobře. Ale nemůžu se ubránit pocitu, že mi ten styl a vizuál trochu připomíná Počátek. Ale co už. Záporák byl vcelku dobrý a upřímně bych ho chtěl vidět i víc než v jednom filmu, protože mi přijde dost zajímavý a Mads Mikkelsen tuto roli zahrál opravdu dobře. Já se dost bavil.

plakát

Vinland Saga - Season 1 (2019) (série) 

10/10. Lepší věc snad dlouho neuvidím. Já se bavil extrémně. Má to hodně šokujících momentů a zvratů. Askeladda s Thorfinnem jsem si teda oblíbil hodně. Ale upřímně i přes to, co vše Askeladd způsobil (třeba u vyvraždění vesničanů mě vyloženě, by se dalo říct, naštval), tak mi ho bylo na konci líto. Také jsme dostali jedno z nejlepších zakončení všech dob! Nejlepší epizoda - End of the Prologue.

plakát

Hannibal - Série 2 (2014) (série) 

10/10. Druhá řada mě extrémně překvapila. Konečně se tvůrci zaměřili na naši trojici Will, Hannibal, Jack a ostatních případů ubylo. Což je o proti první řadě obrovské zlepšení. Poslední epizoda je naprosto úžasná. Jedno z nejlepších zakončení série. Nejlepší epizoda - Mizumono.

plakát

Za zdí zahrady (2014) (seriál) 

10/10. Jedna z nejlepších věcí co jsem za poslední dobu viděl. Myslel jsem si, že se bude jednat o deset epizod, které na sebe nebudou ani navazovat. Byl jsem hodně překvapen a seriál ve mě dokázal za těch deset minut jedné epizody vzbuzovat velké emoce. Finále pro mě bylo naprosto úžasné a dojemné (hlavně shledání Woodsmana s jeho dcerou pro mě bylo velmi dojemné a to ta jeho dcera v seriálu ani nebyla). Hlavní duo je velmi sympatické a ostatní postavy jsou také úžasné. Jen škoda, že postava toho lesního ducha se v seriálu tolik neobjevovala. Také musím pochválit hezky vypadající vizuál. Před tvůrci smekám. Bylo to nádherné! Nejlepší epizoda - The Unknown

plakát

Captain America: Občanská válka (2016) 

10/10. Jeden z nejlepších filmů od MCU. Tady není vůbec o čem. Záporák Zemo je jeden z nejlepších záporaků MCU. Poprvé se nám tu objeví Spider-Man v podání Toma Hollanda a také se naši hrdinové rozdělení na dva týmy, což jsme ještě nikdy předtím neviděli. A také tu máme přímo úžasný souboj Iron mana a Kapitána Ameriky.

plakát

Ant-Man (2015) 

7/10. Ale jo, já jsem se bavil. Sice se nejedná o nic světového, ale film je zábavný a dokonce se u toho zasmějete. Paul Rudd se do role Ant-mana podle mě perfektně hodí. Záporák by mohl být lepší a mít lepší motivace. Ale jinak se jedná o takový nevinný projekt marvelu, u kterého se pobavíte.