Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Muž, který nebyl

Muž, který nebyl (2001)

Jeden z mých nejoblíbenějších filmů vůbec. Perfektně obsazený, Thornton i Johansson patří podle mě k tomu nejlepšímu co současná kinematografie je schopná nabídnout. Zajímavý příběh v černobílém kabátu a k tomu naprosto úžasná hudba se spolu s již jmenovaným obsazení pojí ve skutečně neobyčejný celek. Tento film skýtá vynikající zážitek a všem vnímavým lidem ho doporučuji! Kromě ústřední dvojice bych ještě vyzdvihnul postavu Tony Shalhouba, jehož monology opravdu stojí za to.

Ztraceno v překladu

Ztraceno v překladu (2003)

Vynikající film. Nádherně ztvárněné odcizení a nepochopení s okolím. Nejen s tím co mluví naprosto nesrozumitelným jazykem, ale bohužel i s tím co na první poslech mluví řečí stejnou... Obsazení hlavních dvou postav je skvělé. Bill čím je starší tím je lepší a Scarlett je nádherná i výborná herečka.

Zlo mezi námi

Zlo mezi námi (2003)

Whow, teď jsem právě film dokoukal a ještě chvíli jsem hleděl na titulky a vychutnával závěr filmu. Ten zde opravdu stojí za to. Nebudu psát víc kdyby náhodou tenhle komentář četl někdo kdo se na film teprve chystá. Snímek mne opravdu potěšil, jako celek je nesmísně působivý.