Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (81)

plakát

3 sezóny v pekle (2009) 

Tři hvězdičky a to jen díky druhé půly filmu

plakát

Kajínek (2010) 

+ Pět hvězd za natočení, - dvě za vraha Kájinka = tři hvězdy

plakát

Bláznivá střela - Amerika v ohrožení (2008) 

Jsem asi ten americkej vidlák s tou páskou na očích. Není to žádné politické drama ale komedie. Já jsem se u toho pobavil, né že bych se válel v křečích, ale alespoň to nebylo oplzlé jako některé jiné filmy kde jsou jen čur... a mrd... Chyba je jen v tom že tomu daly český název Blaznivá střela.

plakát

Mrtvý sníh (2009) 

Čtyři hvězdy za to že si to nehraje na nějaký velkofilm. Děj je přesně jak od Američanů ale s rozdílem že konečně nejsou v hlavních rolí krásní mladí uspěšný lidé. Prostě dobrý horor na dlouhé zimní noci.

plakát

Ataque de Pánico! (2009) 

Jak se dá během 5 min říct celý dej. Spousta tvurcu by si mohlo z toho vzít příklad a možná by se bylo na co koukat :)

plakát

Harry Potter a Princ dvojí krve (2009) 

Mám všechny Pottery jako četbu v mp3 a proto musím dát jen tři hvězdy. Je jasné že film který má 150 min nemůže obsahovat to co kniha co se čte X hodin, ale to je právě na umění scénáristů a tvůrců jak si s tím poradí. Dost zásadních věcí tam chybělo, děj byl strašně skákavý a nejasný. Čekal jsem že se bude Harry s Brumbálem daleko víc vydávat do myslánky za Tomem Riddlim. Mělo tam být více věnovano knize lektvarů od Prince dvojí krve - Například tam nebylo vůbec vysvětleno proč si nechal říkat Princ dvojí krve (záměrně nepíšu kdo aby ti co to nevyděly nebyly ochuzeni ). Myslím že měly přistoupit k tomu jako k Relikvii smrti a natočit to na dvě části a víc to tam vysvětlyt a přiblížit té knize ( poslední scéna se smrtijedi ). A i komerčně by to bylo pro ně zajimavější. Jinak si ale nemyslím že to je zas až tak moc pohádka pro děti - krev, zabíjení, neživí atd.

plakát

Futurama: Benderovo parádní terno (2007) (video kompilace) 

Prostě Bendr a Fray jsou dva pitomci který jsou úplně skvělý. Simpsnovy mám o trochu víc radši, ale když srovnám jejich filmy (celovečerný) tak Futurama vede.

plakát

Transformers: Pomsta poražených (2009) 

Film, který je natočen přesně podle amerického diváka. Dokonalé triky robotů se prolínají s krásnou dívkou a mladým mužem v rychlém autě (autobotem) obdařeným smyslem pro humor a srdcervoucímy momenty. Je to film u kterého se divák rozhodně nenudí (až teda na pár vyjímek). Jen škoda že v českém prekladu už není Čmelák :( P.S. Vím že co ves to jiný pes, ale poslední dobou mám pocit, že moderní chodit do kina a pak to jen kritizovat.

plakát

Andělé a démoni (2009) 

Byl jsem malinko sklamán. Očekával jsem trochu víc. Filmu schází určitá dávka napětí. Celý film, co se Hanks snaží zachránit kandidáti na papeže, jsem nebyl nějak moc napjatý jestly je zachrání nebo ne. Prostě tomu chybý takové to kdy, očekáváte jestly to zvládne a pak jste prekvapení když ne. Tady to není. Celý film zachranůje nádherné prostředí Vatikánu, zejména Sistinská Kaple