Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Krimi

Oblíbené seriály (9)

MINDHUNTER: Lovci myšlenek

MINDHUNTER: Lovci myšlenek (2017)

Nikdy by som nečakal, že takto ukecaný seriál ma bude baviť, ale je to tak. Pekne natočený a zahraný seriál. Pokiaľ máte radi Finchera, tak toto si proste musíte pozrieť. Postavy sa tu krásne rozvíjajú a hýbu dopredu. Ak máte v obľube detektívne filmy s minimom akcie, tak toto si nesmiete nechať ujsť. Potrebujeme novú sériu, a to okamžite. 10/10.

Peacemaker

Peacemaker (2022)

Proste to milujem. Som strašne vďačný, že tento seriál vznikol. Postava Peacemakera sa tu nádherne rozvetvila a predstavila. Je dobré vidieť, že Peacemaker sa musí vysporiadať s určitými problémami. Postavy sú vynikajúce. Vigilante je proste najväčší frajer. Robí sa tu sranda úplne zo všetkého. Príbeh je celkom jednoduchý, ale pekne pasuje k tónu celého seriálu. Humor je tu geniálny. Raz je seriál extrémne vtipný, ale zrazu je extrémne smutný. Takéto striedanie nálad je osviežujúce a veľmi dobré. Hudba mi extrémne sadla. Už dlho sa mi nestalo, že nejaká pesnička extrémne pasovala do nejakej scény. Poriadne staré rockové pesničky. Tá práca s hudbou je proste výborná. Musím povedať, že Peacemaker ma dobrý hudobný vkus. Tento seriál odporúčam úplne každému, aj ľuďom, ktorí nesledujú komiksové filmy. Pokiaľ sa Vám postava Peacemakera nepáčila v novom The Suicide Squad, tak toto by ste si mali pozrieť, aby sa Vám ta postava nádherne predstavila a ukázala jej vlastné súkromné problémy. S veľkým úsmevom a radosťou čakám na 2. sériu. 10/10.

Černobyl

Černobyl (2019)

Krásne zobrazenie krutej reality. Necítil som sa veľmi príjemne pri pozeraní, a to je dobre. Jeden z najlepších seriálov všetkých čias. 10/10.

Monstrum

Monstrum (2022)

Skvelo poskladaný seriál s výbornou hudbou, kamerou a postavami. Evan Peters dokazuje, že je pán herec. Nenudil som sa ani jednu epizódu. Proste je to super. 10/10.