Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Horor

Recenze (280)

plakát

Atomic Blonde: Bez lítosti (2017) 

Chvílemi jsem uvažoval i o plným počtu, podobné filmy můžu. Stopáž dvě hodiny a přes to žádná natahovaná nuda nekonečnýma kecama a přece jen to není žádný primitivní akční děj. Ale co musím vyzdvihnout je soundtrack, za celej život jsem si pořídil asi dva, tohle je číslo 3, parádní hudba :-) Theron si odehrála svoje, opět jí to sekne, Sofia nezůstává moc pozadu a výborný McAvoy tomu dává skvělé grády. Více podobných filmů, méně 150 minutových sranců.

plakát

Kruhy (2017) 

Nevím co se tady zase frflá. Předpokládám, že půlka ani neví nebo nepamatuje předešlé díly, ale zase chytří jak rádio. Horory už poslední dobou pomale nesleduji je to pořád dokola, ale Rings, který mě zaujal už před lety jsem si nenechal ujít. A udělal jsem dobře, mně se to líbilo, povedený scénář co krásně zapadl do předchozích dílů (z čehož jsem měl největší obavy), lekačky nehodnotím není mi deset abych se posíral u filmů, ale napětí a jisté překvapení tomu nechybělo. Jediný co bych tomu vytkl je casting, až na Vincent D'Onofrio, který skvěle zahrál slepého faráře bych si misto těch seriálových lowaku hravě představil někoho lepšího, ale i tak za mě spokojenost.

plakát

Transformers: Poslední rytíř (2017) 

Asi nikdy nepochopím, proč někdo píše komentář k pátému dílu "a už dost" nebo "přeji si aby se další díl nenatočil" bla bla. Proboha tak na to nelez ne? Nebo je potřeba se tu vyblít a díky CSFD je to zadarmo tak půjdu stůj co stůj? Nechápu fakt.

plakát

Criminal: V hlavě zločince (2016) 

Vy s těma dvěma hvězdama tady zas melete nehorazný srance, to je fakt k zblití, se někdy nedivím tomu verbalovi.

plakát

Smrt pedofila (2003) (TV film) 

Na české poměry skvělý film, musím dát o hvězdu navíc.

plakát

Dvojníci (2016) 

Lepší než jsem čekal, dobrá odpočinková komedie, kde se člověk zasměje. Je to tak na 3,5, český filmy tu jsou hodně podhodnocovány, takže to zaokrouhlíme na 4 :)

plakát

Warcraft: První střet (2016) 

Cela minuta Warcraftu je tisickrat zajimavejsi nez celej slavnej Hobbit vy pseudoexperti !

plakát

Labyrint: Zkoušky ohněm (2015) 

Insurgent společně s Hunger Games se můžou jít proti tomuhle zahrabat. Do ženské role obsadit Lawrence nebo Woodley a bylo by to dokonalý :-) Už se moc těším na třetí díl.

plakát

10 pravidel jak sbalit holku (2014) 

Tahle příjemná česká komedie s bravurním Donutilem a Dolanským měla jedinou chybu a to, že místo Rumla měl hrát Mádl, to by se film dostal ještě na úplně jiné level.