Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (176)

plakát

Denní hlídka (2006) 

Tohle bizardní panoptikum jsem teda vůbec nepobrala, i když po technické stránce docela dobrý.

plakát

Nepřítel pod ochranou (2012) 

Výborná řemeslná práce, která díky oblíbeným metodám, jako je lehce nervózní a intimní kamera, tiché proluky v ději, prostřihy a nenápadná podprahová hudba, tvoří celkem osobitou a citlivou atmosféru se skvělou upocenou akcí, kde krev stříká i z hrdinů a kulky se sem tam i trefí do cíle. Bohužel originalita příběhu je upocená stejně jako ta akce, akorát že té to už tak nesluší.

plakát

Útok na Bílý dům (2013) 

Instantní akčňák, který má vše, co je potřebné k bezduché filmové zábavě a místo toho, abych se u sledování cítila vyloženě trapně, jsem se dokonce párkrát upřímně zasmála.

plakát

Jump street 21 (2012) 

Už jsem viděla trapnou komedii s větším podílem inteligentního humoru a charismatu.

plakát

Beware the Gonzo (2010) 

Nenadchne, neurazí. Klasická teenagerovská komedie, na kterou se dívat není zase až tak ponižující.

plakát

Sněhurka a lovec (2012) 

Velmi poctivá a v první polovině příjemně temná fantasy adaptace klasické pohádky. Mě osobně vizuální stránka, kulisy, kostýmy i triky uchvátily natolik, že klidně pominu ten krapet za vlasy přitažený závěr a emocionálně vyprahlou Sněhurku. Zbytek obsazení super, spád rychlý, atmosféra hutná.

plakát

Temný rytíř povstal (2012) 

Ve srovnání s temným rytířem slušný krok zpátky, hlavně z hlediska atmosféry, charismatu postav a toho idiotského patriocismu, co se v posledním díle objevil. Ale ono se špatně překonává něco, co je téměř dokonalé.

plakát

Talisman (2012) 

Taková patetická americká limonádka o dvou ztracených duších. Klišé jak hrom, ale dalo se na to divat. Až na ten závěr, to bylo docela peklo :)

plakát

Dragon Age: Blood Mage no seisen (2012) 

Hru jsem nehrála, takže zjevně netrpim nezdravou nekritičností a film hodnotím jako samostatný projekt. Diletantsky působící vizuální stránku, která je něčím mezi plastickym 3D a kreslenym 2D animakem, bych ještě překousla, ale stupidní melodramatický příběh, ve kterém se pohybují samí prvoplánoví pajduláci mě ani tak nenudil, jako mě vyložene vytáčel.

plakát

Soudný den (2008) 

Postapokalyptické filmy mě baví, ale tohle mě docela zmátlo. Efekty super, atmosféra nevyzpytatelná, scénař děs, hudba děs, spousta detailních záběrů useknutých hlav a drceného masa a do toho ten zvláštní žánrový mix, kdy jsem si ani nebyla jistá, jestli se to vůbec bere vážně, nebo si to dělá prdel samo ze sebe. No moc mě to nenadchlo.