Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (546)

plakát

Absurdistán (2006) 

Luke Wilson je roztomilej chlapík .. bohužel tato komedie se zrvtne z poměrně originálního námětu v nesmyslnost filmů Eddieho Murphyho ... I kdyz kdo by nechtěl bejt nejchytřejší člověk na planetě, ale zde spíš mezi slepími jednooký králem.

plakát

Adaptace (2002) 

Love this movie.... dve věci od Kaufmana muzu a tohle je jedna z nich.. proste paráda

plakát

Agresivní virus (2014) (seriál) 

Po pilotu zaručeně 5* uvidíme kam to pude dál

plakát

Air: Zrození legendy (2023) 

Bohuzel film nema moc co vypravet, historie tohoto pripadu neni moc zajimava a tak film pusobi spis jako reklama na Nike.

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

Podle vašeho CV máte spoustu zkušeností s počítači......Ano, to jsem tam psala.....věcí jako...E-maily,odesílání e-mailů, přijímání e-mailů, mazání e-mailů, no, mohla bych pokračovat....Tak pokračujte .....Web, Používání mailů, myší,klikání, dvojklik, monitor... samozřejmě....klávesnice, ehm...ta věc tam dole na zemi.....Pevný disk? ....Jo to bude von správně...... Aha.... No zjevně se vyznáte. (tak to je jen začátak, vychytahýho sitkomu. Je videt že nový může nekdy znamenat dobrý)

plakát

Alita: Bojový Anděl (2019) 

Neskutečný CGI z produkce Jamese Camerona, příběh taky fajn ale co to totálně posrává je ten slizkej klučina, jak může někdo v dnešní době do tak drahýho filmu dat takovyho vocasa.

plakát

American Animals (2018) 

Tohle se povedlo. Opravdu zajímavě natočenej heist.

plakát

Americký vandal (2017) (seriál) 

Samozřejmě námět je kravina, ale forma lehce předčila obsah. PS: poslední dobou mam pocit ze na americkejch školách lidi nemaj co na práci tak řešej blbosti. Ale tohle docela de

plakát

Američtí bohové (2017) (seriál) 

kolísavá kvalita, za to skvěle stilizovaný serial. Má to rozhodně potenciál

plakát

Anihilace (2018) 

Jen at se podobný filmy točí :-) sice toneni žadnej převrat, ale pořad to je dost dobry na to abych podobny filmy chtěl.