Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (42)

plakát

Top Gun: Maverick (2022) 

Dnešní návštěva kina je trochu sporná disciplína. Pokud máte doba stále běžnější velké obrazovky a nějaký dodatečný zvuk, chybí často "jen" kolektivní zážitek. Ale ne v tomto případě, fakt si nepamatuji, kdy jsem odcházel s jistotou dobře investovaných peněz a času. Mimo to, že letadla a související produkce na plátno a řev v sále ještě stále patří, tak je tam přátelé tma. A v té nebylo vidět, jak jsem se několikrát tak šťastně tlemil, že bych se doma před dětmi styděl. Samozřejmě jsem ve věku, kdy jsem jedničku viděl v pubertě a ano, proto mě mimo jiné zahřála při pohledu na toho dědu myšlenka, že i skoro v 60ti nemusí být dobojováno. Vem čert, že to je vlastně (stejná) romantická blbost, já bych na to snad šel ještě jednou.

plakát

Tady hlídáme my (2021) odpad!

Jdu blejt. To je taková slátanina, že se stydím za všechny herce. Za Maxu ne, předně to není herec a potom aspiruje na figurínu do výlohy - pokud to byl záměr investic do plastik, tak se povedlo. Že tohle spatřilo světlo světa velmi smutná událost české filmové tvorby.

plakát

Tenet (2020) 

Zabaví (mne určitě) během i potom. Z mne spokojenost a další shlédnutí zaručeno: SATOR/AREPO/TENET/OPERA/ ROTAS.

plakát

Avengers: Endgame (2019) 

Je to 11 let, co bych na to měl napsat. Hajzlové. Byla to paráda a sbohem...

plakát

Interstellar (2014) 

Vykašlete se na kinoripy a jakékoli stahování. Tohle je určeno pro kino a pokud ho nenavštívíte, připravíte se o zážitek, který za to doopravdy stojí. Tohle není reklama, je to naprosto upřímné doporučení. Za mě 5 (za robota bych dal 6tou) a dovolím si přidat část komentáře "Lucase" : "Snažím se rozpomenout, kdy naposledy jsem odcházel z kina s pocitem, že nechci s nikým mluvit, jen zůstat v tichu a sám v sobě přebírat pocity z toho, co jsem právě viděl." - protože to byl přesně ten pocit, který jsem měl po odchodu z kina i já.

plakát

Případy 1. oddělení (2014) (seriál) 

Po 4 epizodě jsem nemohl nepodpořit. Oceňuji reálnost ve vztahu k českému prostředí. Chválabohu scénář, kameru a režii vedli lidé, kteří se po shlédnutí CSI:xx nerozhodli debilně napodobit něco, co prostě do ČR naroubovat nelze!

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

DiCaprio nejlepší herecký výkon v kariéře, snad si toho všimnou i ti, co rozdávají sošky. Jak já jsem ten jeho přeslazený ksicht kdysi nesnášel.. No, časy se mění.

plakát

Avengers (2012) 

Očekávání splněna. Osobně ho řadím těsně před svůj nejoblíbenější počin Marvelu Ironman 1. Pátá hvězdička je za Hulka a právě za Ironmana. Trochu lituji, že jsem shlédl v 3D a nikoli v původním znění. Osobně si začínám myslet, že s výjimkou Avataru pro mne 3D má spíš rušivý něž přínosný efekt. Jedinou naprosto osobní výtku mám k postavě Black Widow. S jejími lidskými schopnostmi a zranitelností mě se dvěma glocky nepřesvědčila o platnosti v tomto hvězdném týmu.

plakát

Bylo, nebylo (2011) (seriál) 

Jennifer Morrison za design a Robert Carlyle za herectví. Zbytek ale funguje taky, protože kdo by neměl rád pohádky...

plakát

První krok (2009) (seriál) odpad!

Totální sračka ve všech směrech. Stravitelné pro náctileté, ale ani tam si nejsem jist... Jednoznačně "odpad". (bohužel záporná stupnice neexistuje)...