Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Thriller

Recenze (30)

plakát

Prvok, Šampón, Tečka a Karel (2021) 

Výborná komedie, Patrik Hartl nezklamal a herecké výkony naprosto skvělé. Jelikož se jedná přesně o humor, který mám rád (legrace ze všeho, co život nabízí), musím dát plný počet. Celé kino se smálo po celou dobu..

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Rami Malek se pro tuto roli narodil. Neumím si představit, že by byl schopen ještě někdy předvést něco lepšího nebo toto asponň vyrovnat. Celý film lze shrnout do jednoho slova - DOKONALOST.

plakát

Fakjů pane učiteli 3 (2017) 

Bohužel jak to u těchto filmů bývá, mají sestupnou tendenci. Jednička super, dvojka na jedno podívání a trojka vlastně zbytečná. Věřím ale, že v řadách náctiletých si svoje diváky najde. Otázkou je, jestli právě žáci druhého stupně ZŠ a středoškoláci jsou cílovou skupinou autorů.

plakát

Přátelé (1994) (seriál) 

Nejlepší seriál, jaký jsem kdy viděl. Jsem z těch "šílenců", kteří na to mohou koukat pořád dokola a stále se smějí. Každá postava má svů vtip a dohromady to všem šesti klape dokonale. Za me Chandler číslo jedna :)

plakát

Mlčení jehňátek (1991) 

Dokonalé drama plné perfektních hereckých výkonů. Atmosféra, příběh, prostě všechno, co si jen na filmu představíte, stojí u toho snímku za shlédnutí.

plakát

Pásky z Nagana (2018) 

Výborná práce a zpracování této jedinečné sportovní události. Nevěřil bych, že se po tolika letech, kdy jsem měl pocit, že už o turnaji vím hodně, dozvím tolik nového. Výborně zasazené do souvislosti dané doby i let dávno minulých. Prostě skvělé a za slzy se netřeba stydět.

plakát

Do útoku (1987) 

Hodnocení je tu průměrné, ale pro mě je to prostě srdcovka. Jasně, že dopředu víme, co bude následovat a jak to skončí. Na druhou stranu Sly ma charisma, dokonce i dabing je u tohoto filmu velmi poveden. Sen o úspěchu zamotaný do rodinného dramatu v tomhle případě prostě funguje.

plakát

Auta 3 (2017) 

Po vcelku nepovedené dvojce se vrácí Blesk McQueen zase na výsluní. Příběh podobný prvnímu, ale určitě se na něj podívám víckrát než jednou. Animace opět úžasná, jak bývá u Pixaru zvykem.

plakát

Hořkých sedmnáct (2016) 

Nejlepší postavu hraje jednoznačně Woody Harrelson. Jinak vcelku dobrý pohled na dospívající dívku, která řeší běžné trable s tímto věkem spojené. Nutno přiznat, že tu puberťáckou krávu hraje dobře.

plakát

Sněhulák (2017) 

Michael Fassbender rozhodně nezklamal. Knihu jsem zatím nečetl, ale film se mi líbil moc. Drsné prostředí, detektiv něco mezi sockou a bláznem, zmatení ze začátku filmu mi připravilo překvapivé rozuzlení. Těším se na dalšího Harryho H.