Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Drama

Recenze (13)

plakát

Menu (2022) 

"The Menu" je pro mě přesně tím typem filmu, který miluji. Plný intrig a nečekaných zvratů, které diváka drží v napětí až do posledních chvil. Herecké obsazení přináší autenticitu a živost postavám. Režie je dynamická a plná energie, dodává filmu tempo a intenzitu. Příběh je plný emocí a morálních dilemat, které diváka neustále pobízejí k zamyšlení. Prostě miluji filmy tohoto typu.

plakát

Fresh (2022) 

"Fresh" je pro mě dokonalým typem toho, co miluji na těchto filmech. Je plný akce, napětí a úžasného humoru. Herci, podávají vynikající výkony a přinášejí postavy k životu, plus je tam Sebastian Stan. Režie je dynamická a plná energie, což dodává filmu tempa a intenzity. Příběh nabízí nečekané zvraty a morální dilemata, která diváka neustále drží v napětí. Celkově řečeno, "Fresh" je pro mě skvělým zástupcem filmů, který mě baví.

plakát

Čarodějky (1998) (seriál) 

Sorry not sorry, ale je to klasika. Každý má sice jiný vkus, ale kdo dává jednu hvězdu, tak vážně nechápu. Prostě za mě pecka, taky kdyby ne, když jsem na tom prakticky "vyrůstala" xD

plakát

Jak přežít svého muže (2023) 

No... Jako má své momenty, ale nedosahuje plného potenciálu. I když pár scén nabízí vtipné okamžiky, celkový dojem je rozpačitý. + Na mě je tam moc emmm tělesných kontaktů, ale co čekat od romanťárny. Furt můžeme říct že to mohlo dopadnout o mnohem hůř...

plakát

Duna: Část druhá (2024) 

Po dodívání jsem mohla říct jenom WOW. Duna pokračuje v úžasném filmovém dobrodružství s neuvěřitelnými vizuálními efekty. Každá scéna je úžasně zpracovaná, nabízející dechberoucí podívanou. Atmosféra filmu je napínavá a plná politických intrik, což přidává na napětí. Strach o osudy postav byl stále intenzivní. Výkony herců dodávají filmu věrohodnost a emocionální hloubku. Celkově lze konstatovat, že film si zaslouží uznání, a určitě se zapsal do celosvětové kinematografie. Teď už jenom zase počkat x let než bude Část třetí, a můžeme doufat že bude ještě lepší.

plakát

Duna (2021) 

"Duna" je zajímavým sci-fi filmem, který si zaslouží za mě čtyři hvězdy. Je vizuálně poutavý a bohatý dobrými scény. Film exceluje ve dobrých hereckých výkonech a silné atmosféře. Vizuální efekty a hudba vytvářejí krásný zážitek. Příběh "Duny" je dojemný a plný politických intrik, což dodává filmu hloubku. I přesto, že může obsahovat známé motivy, zůstává autentický a relevantní.  Celkově lze konstatovat, že "Duna" je nadprůměrným sci-fi filmem, který zasahuje do emocí diváků..

plakát

Finding Jesus (2020) odpad!

Co to sakra bylo... Upřímně Malý Herkules by byl na proti tomuhle Oscarový snímek. A to myslím smrtelně vážně. Ryby tam mají 3 animace, které se opakují stále a stále dokola. NEMÁ TO SMYSL ANI DĚJ! Pokud si to chcete pustit, tak jako “normální“ člověk to nedáte... A i ze strany nenormálního člověka mohu říct že se to nedá, protože vážně ne.KDYBY TY RYBY ALESPOŇ MĚLI JINÉ EMOCE NEŽ ÚSMĚV. Nekritizuji žádné náboženství, ale je to čistá propaganda a odpad.

plakát

Upír z Feratu (1981) 

"Upír z Feratu" je skvělá česká fantazmagorie. Film i po letech má skvělý smysl pro humor a napětí ve scénách. Hlavní role jsou také skvěle obsazeny.Příběh je plný nečekaných zvratů a situací, což ho dělá napínavým a zábavným. Prostě i po letech, to stále stojí za zhlédnutí. A navíc model auta je úžasný.

plakát

Loki (2021) (seriál) 

Miluji Lokiho od první chvíle co se objevil v MCU. Tom Hiddleston jako Loki je úžasný, a teď je jeho postava ještě lepší. Příběh v jiné časové větvi je zábavný a plný překvapení. Postavy jsou skvělé, a hlavně s vtipnými momenty. Seriál se nebojí hodit nějaký těžký otázky, což ho dělá zajímavější. A celkově to vypadá skvěle, efekty jsou realistické a znělky perfektní. Marvel opět překvapil že má super nápady, které také dokáže skvěle využít.

plakát

Paddington 2 (2017) 

"Paddington 2" je prostě užasný. Musím říct, že mě dostal více než první díl. Medvídek Paddington, vždycky nějak rozesměje. Ale co bylo překvapující, tak jak si film pohrál s atmosférou. Celkově to bylo parádní. Atmosféra v městě byla tak nějak kouzelná a celý film mě dostal tím, jak dokázal zkombinovat dobrodružství a emoce. Rozhodně bych ho doporučila každému, kdo chce vidět něco, co dokáže pobavit a taky trochu dojmout.