Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (760)

plakát

Speed Racer (2008) 

Zběsilá jízda se skvělou stylizací a hudbou. Z těch barev ale oči přecházely...

plakát

Cindy (1984) 

Hloupoučké a naivní, ale zamáčkl jsem nostalgickou slzu. A Bonnie Bianco jako zpěvačka byla opravdu skvělá.

plakát

Resident Evil: Rozklad (2008) 

Pro mě je u tohoto filmu nejproblematičtější rozhodnutí natočit ho v cgi - pro mě chybí tomu přirozený rozměr. Když toto ponechám stranou, zbývá celkem slušné zombi béčko, které oplývá všemi klady i zápory tohoto (sub)žánru.

plakát

V moci ďábla (2005) 

Sice to není film, který by se mi vryl do paměti, ale v rámci žánru určitě nadprůměr - skvělá filmařina, hudba, herci. Abych to nepovažoval za filmovou jednohubku, chybělo mi v tom něco hlubšího.

plakát

Stmívání (2008) 

Otrocky převedená dějová linie z knihy na plátno; chybí tomu ale nutná korekce. Dovedu si představit část populace, která si z toho bude trhat rodidla, já si ale raději příště znovu přečtu knížku.

plakát

Andělé a démoni (2009) 

Určitě lepší než Šifra. Škoda jen, že zápletka a konspirace, která byla v knížce uvěřitelná a fascinující, na plátně až tak moc nefunguje.

plakát

Bruno (2009) 

Některé scény jsem musel několikrát předžvýkat, než jsem je skousnoul, ale v každém případě klobouk dolů před tím, co je Cohen schopen udělat pro srandu.

plakát

Ledové ostří 2 (2006) 

Kýčovité a neobjevné, ale pokud nečekáte víc, než nabízí tiráž na DVD, můžete se pobavit.

plakát

Prázdniny pana Beana (2007) 

Zoufale nevtipné, místy trapné. Pousmál jsem se jen u scén, které byly několikrát omleté v jeho legendárních scénkách. Panu Beanovi prostě dlouhá stopáž nesvědčí.

plakát

2012 (2009) 

K čertu s dějem - něco hlubokomyslného a propracovaného by od Emmericha asi těžko někdo čekal. Co na tom, že film je plný klišé, odhadnutelný a šablonovitý. Jsou to prostě orgie pro oči a uši - to jsem očekával, a to jsem dostal. Marně ale přemýšlím, s čím větším přijde Emmerich příště; že by zkáza galaxie?