Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (11)

plakát

Aloha (2015) 

Ta hviezdicka je za Emu Stone a Rachel McAdams. Ale inak preboha, koho toto napadlo ? Tie zvraty, ta plytkost, to strihanie deja z jedneho do druheho a to "rozuzlenie" ? Dufal som, ze to skonci cim skor a to mam kludne oddychovky a plytke komedie rad ked su aspon vtipne.

plakát

Špión (2015) 

3 hvezdicky pro Stathama, jinak je to dost drsna sr**ka ktera je mistama vice trapna nez vtipna.

plakát

Pohřben zaživa (2010) 

2/3 filmu jsou celkem na nic, asi tak steží na 3*. Závěr se to snaží celé zachránit jako kvalitní film, který nejde slepě za hollywoodskym klišé. A taky ten rozhovor se zaměstnavatelem je nejlepší část filmu. Moje výslední hodnocení nakonec ale tyto části neovlyvnili, stále si myslím, že je to jen ztracený čas.

plakát

Zelená míle (1999) 

Shawshank, ktory je hodnoteny stale vyssie ako tento snimok ma neoslovil tak hlboko. Plne hodnotenie 100% davam celkom zriedkavo, pretoze vysoko kvalitny snimok este nezarucuje, ze film vo mne zanecha emocie, "nieco viac", stopu, ktora tam ostane navzdy. A tento snimok to dokazal uz na konci druhej tretiny filmu a v zavere som uz nemohol ani dychat. V takom pripade ma nazaujimaju ziadne vady, ktore film z technickeho prevedenia mohol mat a zostava aktualne u mna filmom, ktory si nezasluzi nic ine ako 5*.

plakát

Připoutejte se, prosím! (1980) 

no asi jsem to nepochopil, ale tohle byla Parodie s velkym "P", bohuzel parodie na komedii. Celkem nasilne tlaceni vsech moznych gagu, jake vas napadnout, ale bez jakekoli rozumne spojitosti.

plakát

Ano, šéfe! (2009) (pořad) 

Musim rict, ze jsem si tento porad velice oblibil. Zdenek Polreich je vyborny kuchar a jeste vetsi showman a jak sam rikal, chce delat show. De mu to dobre a tolik kritizovana sprosta slova v poradu jen doplnuji charakter reality show. Na druhou stranu, kdyz mu neco opravdu chutna basni o tom nekolik minut. Trosku extremne vyjadrena kritika je ale jen k prospechu veci. Kdyby vse rek, ze je prumerne, tak by to nejen nikoho nebavilo, ale ani pro hospodu by to nebylo prinosem. Kdyz ti nekdo rekne, ze "zere sracku", tak te asi zarazi, ze predce jen se to asi moc jist neda a mas chut s tim neco udelat. Po odsledovani 3 serii tohto poradu jsem zacal sledovat restaurace ve kterych jim, hodnotim to co dostanu na talir a davam si pozor i pri vyberu jidla z jidelniho listku (coz jsem predtim nedelaval). Verim, ze cesky narod zacne konecne dbat na kvalitu jidla, za ktere plati, protoze to prospeje vsem. Skoda, ze tato show skoncila, nastupujici jiz nebude tolik o prostych lidech, ale nechame se prekvapit. I kdyz u Sefa bylo maximalni hodnoceni 3 hvezdy, ja davam tomuto ojedinelemu ceskemu poradu 4* P.S.: Hodnoceni upraveno z 5ti na 4* po tom co jsem videl original poradu (Gordon Ramsay)

plakát

Přelet nad kukaččím hnízdem (1975) 

Myslím si, že filmy od Českých režisérov sú často nadhodnotené a toto je práve jeden z tých prípadov. Moje hodnotenie je 3,5* (a len vďaka veľkému rozptylu hviezdičiek musím na ČSFD dať 4). Tento film by som ocenil, ale len za herecké výkony Jacka Nicolsna a Louise Fletcher. Inak je to priemerná, dlhotrvajúca dráma, ktorá má koniec, ktorý je podľa mňa zbytočne umelo vydramatizovaný. Doslova mi vadil. Hodnotil by som lepšie mierny koniec, pokračujúci v duchu celého filmu. Hodnotenie filmu na IMDB 8.7/10 je prijatelnejšie. Výsledné pocity sú rovnakým sklamaním ako to bolo pri filme Pelíšky.

plakát

V (2009) (seriál) 

Po mensim zklamani z Fringe, kde jsem uz po nekolika dilech mel jasno, ze toto "Sci-Fi" nebude to prave, prislo "V". Po 4-tem dilu si myslim, ze se uz mohu odvazit serial hodnotit a i navzdory tomu, ze je tam hodne vaty jsem prijemne prekvapen. Dej serialu by mohl jit klidne i pomaleji, protoze se bojim, o konec hlavni dejove linie jeste pred koncem prvni serie a nasledneho upadku do prumerneho serialu o lidksych vstazich. Nicmene zatim se jim to dari a mohli by zdimat z tohto nametu i vice. Nechme se prekvapit. Pro me 75%

plakát

Námořní vyšetřovací služba L. A. (2009) (seriál) 

Od lidi, kterym se puvodni NCIS moc nelibil, slycham jen pozitivni reakce a hodnoceni pres 75%. Bohuzel ja jsem na puvodnim NCIS odchovan, s dabingem i bez nekolik krat projete serie, a puvodni NCIS tym z D.C. nedokazou nahradit a jen s tezi doplnuji. Je to takovy odvar nekolika krimi serialu, ale k NCIS to ma daleko. Bohuzel pro me zatim 60%.