Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (39)

plakát

Světová invaze (2011) 

Náhodou, jako parádní akční vojenská podivána dost dobrej film. U akčního sci-fi thrilleru přece nikdo nemůže čekat bůhví jakou filozofii:-) Takže podívaná parádní, herecké výkony v rámci žánru přiměřené a hlavně ve filmu nejsou žádná nudná místa bez kterých bych se obešel, bavil jsem se celých 116 minut a už se těším na opáčko. PS: Jak už tu někdo zmiňoval, je dobrý vidět Eckharta v nějaký drsnější roli =)

plakát

Černá labuť (2010) 

Přehodnocenej film o mentální baletce... Edit: dobrá, hvězdičku musím přidat, tu mentální baletku musí člověk umět zahrát... a Natálka to sakra umí!!

plakát

Nezastavitelný (2010) 

Všichni jsme to už někde viděli, ale sakra, já byl celou dobu napnutej jak ženská když čeká jestli ta tyčinka bude modrá nebo ne. Perfektní podívaná. Nechápu, že to nebylo tady v kinech, chyba, chyba já povídám!!

plakát

Neodvolatelná mise (2000) (TV film) 

Člověka až zamrazí, když si uvědomí, že k něčemu podobnýmu mohlo a může dojít. Dobrej film!

plakát

Past (2010) 

Nebylo to tak strašný, ale asi jsem od filmu s De Nirem a Nortonem čekal trochu víc. Celej film se tak jakoby nic neděje. Světlou stránkou jsou dialogy mezi Stonem a Jackem a v neposlední řadě Milla Jovovich, která vždy potěší.

plakát

Pátý element (1997) 

Parádní podívaná, jak po filmové stránce, tak po stránce Milla Jovovich:-) A vůbec po všech stránkách zábavnej film, prostě klasika.

plakát

500 dní se Summer (2009) 

Těch pět hvězdiček si zaslouži soundtrack samotný:-) Ne teď vážně, určitě v poslední době jeden z nejlepších filmů o lásce a vztazích. Skvělý scénář, který je divákovi podáván ještě skvělejším způsobem. Obsazení taktéž na jedničku s perfektními výkony. A ještě jednou musím pochválit ten soudtrack, protože ten byl vážně skvělý!!

plakát

Věčný svit neposkvrněné mysli (2004) 

Před zhlédnutím filmu jsem si nečetl obsah ani žádné komentáře a prostě sem do toho skočil. Zprvu jsem nevěděl o co de, nevěděl jsem o čem film vůbec je. Vyvíjelo se to dobře do okamžiku, kdy Clem nabourala Joelovo auto, to sem tak nějak vytušil co a jakým způsobem se to vlastně bude dít, takže sem se naštval sám na sebe, že u toho moc přemýšlím a domýšlím. Co následovalo jsem ale tušit nemohl. Naprosto perfektní filmařina v podání výborného Carreyho, který dokazuje, že umí i hrát, a hrát pořádně. Naprosto krásně pojmutý snímek o (ne)dokonalé lásce. Plnej počet hned po prvním shlédnutí, protože při dalším mi už nebude stačit stupnice:-)