Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Fantasy

Oblíbené filmy (10)

Kung Fu Panda

Kung Fu Panda (2008)

Abych řekl pravdu , tak tohle je můj nejoblíbenější film od Dream Works a jeden z mích nejoblíbenějších animovaných filmů. Postavy jsou výborné , příběh je také výborný , a to stejné u muziky . Prostě všechno je naprosto perfektní a Po , jakož to hlavní postava, se mi usadil v mém srdci na hodně dlouhou dobu , a abych se přiznal dodnes je v mém srdci a patří mezi mé nejoblíbenější postavy z filmů . Kdybych tady nedal 5 hvězd, tak bych asi dal 6 hvězd. Protože tohle je prostě perfektní animovaný a moc vtipný film . Velmi doporučuji se kouknout ;)

Koralína a svět za tajnými dveřmi

Koralína a svět za tajnými dveřmi (2009)

Budu k vám naprosto upřímný, tohle je jeden z nejlepších animovaný filmů který jsem kdy viděl ! Film má krásnou muziku skvělé postavy a neuvěřitelný příběh který abych se přiznal, je chvilkami i docela strašidelný. Proto si spíše myslím že tento film je tak nějak spíše pro teenagery. Ukazoval jsem ten to film svým kamarádům a ty mi poté dalších několik dní stále opakovali jak tento film je skvělý. V podstatě nemám co vytknout . Koralína u mě dost  zabodovala :) 5 hvězd.

Matrix

Matrix (1999)

Dalo by se říci že první díl Matrixu, je v podstatě takový "úvod" do celého vesmíru a příběhu Matrixu. A musím říci že myšlenka filmu je docela tajemná a chvilkami i strašidelná , ale také neuvěřitelně hustá  a zajímavá . Postavy mi přišly dosti mysteriózní ale i  fajn zároveň. Avšak mě asi že všeho nejvíc bavilo celkové prostředí a příběh filmu . U mě je to 5 hvězd za určitě moc zajímavý film .

Rocky

Rocky (1976)

Tak já jsem se k tomuhle filmu konečně dostal a podíval jsem se na něj, a tady je můj názor : Celkově to bylo prostě určitě moc zajímavý a samozřejmě chytlavý ( a samozřejmě i úžasný soundtrack ). A příběh je podle mě jednou z nejlepších věcí z celého filmu protože je prostě skvělý ,a Rocky je samozřejmě hned od začátku filmu také sympatický i s dalšími postavami. A taky musím říct že i některé vtipy byly dobré . Prostě takový pohodový film , o mlácení :) 5 hvězd 85%