Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Krimi
  • Komedie
  • Akční
  • Horor

Recenze (4 486)

plakát

Istanbul (1957) 

Istanbul, ztracená láska, pašované diamanty ... Errol Flynn v hlavní roli v barevném sentimentálním noiru, který se odehrává v turecké metropoli. Sice to není jeho nejlepší film, ale rozhodně mě to bavilo.

plakát

Město se brání (1951) 

Italský heist noir o čtyřech zlodějích, kteří provedou loupež na stadionu a pak se rozdělí a začnou dělat chyby ... zajímavý snímek z poválečného Říma.

plakát

Charlie Chan in Honolulu (1938) 

Docela zábavná Chanovka, první film, kde se objeví Sidney Toler namísto zesnulého Warnera Olanda. Rovněž se tu objeví Gergory Zucco, jak jinak než v roli trochu šíleného vědce. Nejzábavnější jsou asi rodinné momenty s očekáváním narození vnuka a taky některé Charlieho hlášky: "Boyfriend calling number two daughter." Samotná detektivní zápletka je standardní konverzační vyšetřování jako ve všech dílech série.

plakát

The Bridge of Sighs (1936) 

Jeden ze snímků z cyklu - "Ty vole, co jsem si to zase pustil?" Ještě že to mělo jen hodinu. Nuda od začátku až do konce.

plakát

Count the Hours (1953) 

Noir o právníkovi, který se snaží zachránit odsouzeného před vraždou, i když si je vědom toho, že ho to bude stát jeho kariéru, pověst i vztah. Celkem zajímavé béčko, které by ale mohlo být trochu svižnější.

plakát

Fortune Is a Woman (1957) 

Super britský noir, který má vynikající atmosféru, tempo, herecké výkony i plno překvapivých příběhových zvratů. Potěší malá role Christophera Lee.

plakát

The Boy (2016) 

Zezačátku to mělo docela solidní atmosféru a byl jsem zvědavý, co z toho vyleze, Druhá polovina mě trochu zklamala ... a najednou byl konec.

plakát

Two Dollar Bettor (1951) 

Začalo to sázkou dva dolary na koně ... pokračovalo několika menšími výhrami ... a než se John Hewit nadál začal přišel o všechno a začal krást firemní peníze. Béčko o závislosti na sázení, které má spíš pomalé tempo, i přes poměrně stravitelnou stopáž trochu nudí, ale koukat se na to dá.

plakát

Storm Center (1956) 

Skvělá Bettie Davis v tomto dramatu z éry mccarthismu. Je moc dobře, že už v 50. letech vznikl takovýto film.

plakát

The French Key (1946) 

Dva soukromí detektivové se snaží přijít na to, kdo jim dal do hotelového pokoje mrtvolu, která měla v ruce vzácnou starou americkou minci. ... Nudný scénář a otřesná kvalita zvuku i obrazu.