Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Horor

Recenze (53)

plakát

7 pádů Honzy Dědka (2012) (pořad) 

Talk-show ve které hosté dělají 99% práce, zatímco talk host je jenom do počtu. Ve své podstatě to je zábavná show, protože Suchánek, Dejdar nebo Prachař zábavní jsou, ale samotný Dědek je spíš zticha a občas hodí hlášku, kterou hosté většinou přejdou bez povšimnutí stejně jako publikum. To zase tleská ve strašně divných momentech a kolikrát hosta přeruší. Průměrná talk-show, která je divná, nedopečená, ale přesto poměrně zábavné. Jo a tahle znělka je totální sračka.

plakát

Inferno (2016) 

Vím že jsem u jednoho filmu usnul, ale už nevím kterého.

plakát

Andělé a démoni (2009) 

Bylo to tak děsně kontroverzní, až jsem u toho usnul.

plakát

V/H/S/2 (2013) 

Banda noname režisérů a Gareth Evans... jak tohle asi může dopadnout? Je důvod, že většina traileru je nastříhaná z Evansovy pasáže.

plakát

Game Story (2024) (seriál) 

Je to fajn. 15 minut je tak akorát dlouhá doba, aby to nezačalo nudit, ale člověk se zase tolik nedoví. V 90sátkách tady byli lidi co dělali hry. A po nich tady byli další, které ti první inspirovali a ti noví taky začali tvořit hry, až do teď... v podstatě. Jediné co bych vytknul... nechci bejt "ten debil"... je poslední epizoda. Ne proto co se v ní řeší, ale z jejího tempa. Předposlední epizoda skvěle odcejpala, ale poslední až moc zpomalí. Je to trochu pěst na oko, víc by epizodě slušelo nějaké místo uprostřed... někdo to použije proti mně, že nechci aby ženy vyčnívali, že jo? A prohlášení moderátorky:,,Teď se budou řešit ženy!" (parafrázuji) je zábavné. Není nedostatek žen v herním průmyslu možné vysvětlit tím, že to je v podstatě technický obor a ony to prostě zase tak moc dělat nechtějí? I když to někomu nesedí do statistik? Nevím.

plakát

V/H/S (2012) 

Koncept obdivuhodný, filmy nejsou obdivuhodné. Banda noname režisérů se dalo dohromady a natočili kupu průměrných a levných FF povídek s jednou slušnou na konec. Pro někoho kdo found footage, zase tak moc nezná, asi fajn, ale kdo má nakoukáno, nic extra. Klasické schéma: začátek o hovně, otravné postavy a nakonec horová 10ti minutovka.

plakát

Amazing Spider-Man 2 (2014) odpad!

Cinematický ekvivalent fetišistického gangbangu. Nevinný scénář plný naděje na spidermanovský univers je tvrdě vymrdán producenty, aby si s ním každý dělal co chtěl. Poslední dávku mu dal představitel spidermana a film vlastně pochcal.

plakát

Planeta opic (2001) 

Ten konec je tak debilní, že si to zaslouží 1*. I když to je víc podle knihy.

plakát

Karlík a továrna na čokoládu (2005) 

iPhone verze Willyho Wonka. Depp vypadá jako pedofil, ale jinak to je ok. Vycvičené veverky jsou super a Deep Roy hrající každého umpa-lumpa si ten milion odmakal a je skvělý. Na Burtona to nevypadá jako hovno. Jinak Karlíkuv děda ležel roky v posteli jako lazar a zvedl se až když mohl jít s Karlíkem do čokoládovny... Karlíkova matka byla samoživitelka a starala se o 4 důchodce a dítě... děda je trochu čurák.

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

Předigitalizovaná a přestylizovaná srágora, kde Depp vypadá jako šulin a Mia Wasikowski, jako že si potřebuje na chvíli lehnout. Nudná a unylá "temná" verze příběhu...Burtona už nebrat, ať jde do prdele.