Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (446)

plakát

Velryba (2022) 

K*revsky nepříjemný film... Aronofsky prostě tyhle věci umí. A i Fraser poměrně velkou dávkou svého umu přispěl k tomu, aby tohle byl až děsivý doják.

plakát

Mezi živly (2023) 

Koukalo se mi na to moc dobře. Byl to tradiční pixarovský doják a byť byl děj takový jednodušší i tak opět skrýval své malé poselství. A komu se líbil Zootropolis, tak bude nejspíš nadšený i tady, to "městečko" bylo hrozně podobné.

plakát

Rande s Downem (2023) (pořad) 

Je to moc pěkné a milé, ale je mi z toho tak nějak smutno. Když to srovnám třeba s Too hot to handle, tak je to na úplně jiné úrovni. Lidi s downem tu vedou daleko smysluplnější konverzace než řekněme normální lidi ve vile a mají rande na vysoké úrovni, o kterém si my normální lidi kolikrát můžeme jen nechat zdát...

plakát

Vymítač Boner (2020) (seriál) 

Je to sice strašná hovadina s primitivní animací, ale zároveň je to i neskutečně super. Něco takového jsem teda ještě nikdy neviděla a ta polština do toho... Prostě boží zábava na zlepšení nálady.

plakát

Chlast (2020) 

Nevím, jestli je vhodné si odsud brát příklad, ale rozhodně to byl osvěžující a povzbuzující snímek. Jako možná budoucí pedagožka jsem obohacena a alespoň i vím, co mají žáci rádi 😃

plakát

The Final Table (2018) (pořad) 

Škoda jen, že tu nebyla česká kuchyně. Úplně vidím tu Michelinskou verzi knedlo-vepřo-zela!

plakát

Seveřané - Série 1 (2016) (série) 

Krásně zábavné a zároveň stroze Norské. Mi se to líbí, hodně.

plakát

Love, Death & Robots (2019) (seriál) 

Sem tam je nějaký díl slabší, ale povětšinou je to luxusní (obzvlášť pak epizoda 3 roboti).

plakát

Le Mans '66 (2019) 

Sakra to bylo napínavé! Alespoň pro mě, absolutního neznalce sportovní historie. Film perfektně odsýpá a moc dobře se sleduje. Úplně to člověka motivuje k až zbrkle rychlé jízdě, nebo minimálně návštěvě osudného okruhu.