Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbené filmy (10)

Poslední skaut

Poslední skaut (1991)

Taky mám jedny kalhoty za 650. Parádní komedie, kde Bruce přes věčně zapálené cígo cedí jednu hlášku za druhou a ani Damon tady není s vtípkováním o moc pozadu. Tak třeba "Ty bys nezatkl ani hovno pod lopuchem!" Skvělý byl i ten rozhovor úplně na konci, kdy si povídají o stírání zločinců. Nestačí je jen zatknout, ale i slovně setřít. :-)

Pravdivé lži

Pravdivé lži (1994)

Opravdu, tohle je můj nejoblíbenější film se Schwarzeneggerem vůbec. Má to vtip, pořádné akce a i ženské jsou tady za zloduchy. Prostě film podle mého gusta.

Sociální síť

Sociální síť (2010)

Fincher je machr, udělat z životopisného dramatu takovou peckoidní slovní palbu, to chce talent. K večeři se podávalo kuře a já jsem svoje kuře musel nakrmit, tak jsem vzal malé kousky kuřete a nakrmil ho. Někdo mě musel vidět, protože chvíli na to mě obvinili z nuceného kanibalismu.

Klub rváčů

Klub rváčů (1999)

Co je to Klub Rváčů?..... Je to fajnový optimistický film s mnoha užitečnými radami do života. :-)

Univerzální voják

Univerzální voják (1992)

Teda Dolph si tuhle roli určitě užíval, když krosil všechny ty nevinné oběti. Měla jsem tu čest vidět film s původním dabingem z videokazet a musím dodat, že ty suše odsýpající hlášky se mi vryly do paměti jako injekční stříkačka s posilovačem svalů do srdce. Vysvětli mi, jakto že tlačíš auto rychleji než moje babička jezdí?!

Demolition Man

Demolition Man (1993)

Ty hlášky jsou prostě nezapomenutelné. Jsme policisté, nejsme vycvičeni na takovéto násilí!