Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbené seriály (10)

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Perfektní seriál, který se sérii od série neustále zlepšuje, už se těším na další.

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Absolutně nejlepší seriál všech dob. Co díl, to oroginál. Každý díl má své kouzlo a humor, každá postava v tomto seriálu je jedinečná, nejvíce výrazný je Homer a jeho synek Bart. Homer je prostý alkoholik a flákač se svým originálním pohledem na svět, ale dokáže být i nesmírně oddaný Marge a občas z něho vypadnou taková moudra, která by nikdo nečekal. Bart je osoba, která vyvádí neustále lumpárny a vždy musí být středem pozornosti. Prostě jedinečný seriál všech dob, který snad ani nemá žádnou chybu.

Ajťáci

Ajťáci (2006)

Tak tohle jsem nečekal, opravdu skvělý seriál. Vtipné hlášky a scény ze života informatiků, i když myslím, že se tento seriál bude líbit i lidem co s IT nemají nic společného. Měl jsem možnost vidět seriál v češtině i v původním znění, rozhodně doporučuji anglický originál, protože jedině tak nepřijdete o kouzlou dvou hlavních postav Roye a Mosse.

Alf

Alf (1986)

Dokonalý návštěvník z jiné planety co má rád kočky:-)

Mr. Bean

Mr. Bean (1990)

Komediální kousky tohoto chlapíka jsou prostě skvělé.

Comeback

Comeback (2008)

Tak jak jsem byl na začátku vůči tomuto seriálu skeptický, tak musím přiznat, že se mi velice zalíbil. Martin Dejdar tam snad předvádí svoji životní roli, pokud teda pominu Učitele tance. To jak dokáže zahrát "jednoduchého" člověka, pro kterého je světem absolutní bezstarostnost, rock a metal je prostě úchvatné. Celkově herecké obsazení a výběr postav je perfektní. Navzájem se doplňují a vytvářejí skvělý kolektiv a hlavně zábavu.