Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (241)

plakát

Occamova břitva (2012) (TV film) 

Zajímavě rozjetý thriller poněkud pokazilo nelogické chování hlavních postav. Ale budiž, atmosféru to mělo a nebylo to špatně natočené. Slušný televizní průměr.

plakát

Šťastný smolař (2012) (TV film) 

Moc pěkná pohádka. Konečně jsem se po strašně dlouhé době dočkal a stálo to za to. Jiří Strach je pro mě osobně zárukou, že nebudu zklamán. Užil jsem si nejen pohádkové atmosféry, ale i pár vtipných momentů. A to všechno zabalené do nádherné vizuálu. Ivan Trojan je jako již tradičně bezchybný, ale líbil se mi i výkon ostatních herců. Tato pohádka by byla na vánoce větší ozdobou, než mrazíkoidní slátanina Dvanáct měsíčků.

plakát

Transformers 3 (2011) 

Napadá mě jen citace z jiného filmu: "To muselo dát ale práci, přitom taková blbost..."

plakát

Muži v černém 3 (2012) 

Zábavná a vtipná pohádka, a to v dobrém slova smyslu. Rozhodně je to povedenější než dvojka.

plakát

Brouci (2003) (TV film) odpad!

Tak takhle má vypadat správný odpad se vším, co k tomu patří :-)

plakát

Varan vs. Kobra (2005) (TV film) odpad!

Neuvěřitelný úlet, ale asi jako všechny filmy od Wynorskiho. Mě by jenom zajímalo, proč se takové voloviny vůbec točí.

plakát

Gympl s (r)učením omezeným (2012) (seriál) 

Po pilotním dílu jsem seriálu chtěl dát ještě šanci, ale další dva díly mi potvrdily, že to nebude žádná sláva. Jedná se opravdu o slabý seriál, který už od druhého dílu začal připomínat Ulici a Ordinaci, čehož jsem se bál úplně nejvíc. Zázrak se prostě nekoná :-(

plakát

Duch (1990) 

Já ani nemohu hodnotit jinak. Film samotný by byl spíše na 4 hvězdy, ale ze sentimentu musím jednu přidat. Když jsem viděl film poprvé, naprosto mě dostal. Musím ale uznat, že se mi film líbí dosud a Whoopi je tady úplně senzační :-)

plakát

Nedotknutelní (2011) 

Tohle je komedie podle mého gusta. Po celou dobu jsem se královsky bavil díky naprosto přirozené komice v podání skvělého Omara Sy. Francois Cluzet je zase sympaťák k pohledání, a ačkoli si musí celý film vystačit jen výrazem tváře a mluveným slovem, je úžasně přirozený a skvěle Omarovi sekunduje. Komedie moc nemusím, ale toto je naprostá špička, a to dokonce tak, že budu muset změnit svoji top 10, protože tento film tam rozhodně patří.

plakát

Ceny Anděl 2011 (2012) (pořad) 

Všechno špatně. Dřív jsem ceny Anděl bral jako super alternativu k cenám Zlatý slavík, ke kterým nemám dobrý vztah, ale to co provedli s pořadem z letošního udílení andělských cen, byl naprostý výsměch všemu. Špatná kvalita zvuku, tragické moderování (Martu Jandovou jako zpěvačku uznávám, ale moderovat jí fakt nejde, tolik přežbleptů a trapných situací se najednou jen tak nevidí), nezvládnutá dramaturgie pořadu, atd. O oceněných radši nemluvím, protože za to tvůrci pořadu nemohou. Ale když už jsem to nakous, tak síň slávy pro Václava Neckáře je dobrým tahem, ale dvě ocenění pro unylou, nezáživnou, špatně odintonovanou, falešnou a divnou píseň jakou je Půlnoční, to je fakt trapas. Naprostá ignorance ostatních žánrových Andělů je pro mě také zcela nepochopitelná. Cena pro Tomáše Kluse za album roku je pro mě nepochopitelná také (samozřejmě můj subjektivní názor), ale jak je možné, že nevyhrál Klus album roku tímpádem i v kategorii folk a country, kde zcela zaslouženě dostal na frak od Roberta Křesťana a Druhé trávy s Marcipánem z Toleda. Ano, beru Tomáše Kluse jako svěží vítr do plachet naší populární hudby, ale špička to prostě není. Jsou tu desítky lepších. Nejlépe to shrnul Tomáš Luňák, který se vyjádřil ve smyslu, že by rád vrátil Andělům úroveň. Taky bych to tak viděl.