Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (98)

plakát

Kajínek (2010) 

Na české poměry určitě nadprůměr, snaha režiséra o americký styl, který je patrný už od úvodních titulků. Film ale moc staví na dohadech, kdyby byl případ vyřešen a vše už skončilo, tak by se to dalo vzít úplně jinak, takhle to ale nejde, pořád je tam ASI a MOŽNÁ.

plakát

12 kol (2009) 

Taková kombinace Smrtonosných pastí s Nebezpečnou rychlostí, akorát horším hávu, akce a švih tomu určitě nechybí.

plakát

Toy Story 3: Příběh hraček (2010) 

Bomba!!! Již třetí pokračování a první na kterém jsem byl v kině. Pěkné, pěkné, pěkné!!! Když vezmete, kolik filmů má pokračování, které stojí za prd, ale tohle ne, tohle prostě ne!!! Tady to všechno drží laťku stejně vysoko a kvalita se od předchozích dílů nesnížila, stále jedeme na plný plyn, jen tak dál!!! ;-D

plakát

Pád do tmy 2 (2009) 

Film mě celý děj, až na nějaké nelogické věci docela bavil, lekačky působily stoprocentně, stejně tak jako ten de.ilní šerif, který mi pěkně pil krev. Chtěl jsem dát čtyři hvězdičky a i když jsem čekal, že film dobře neskončí, tak takhle posranej konec mi ho celý pokazil, i když mi to tak nějak proběhlo hlavou už jak sjížděli ve výtahu do šachty. Bohužel!

plakát

Ace Ventura: Zvířecí detektiv (1994) 

Po mnoha letech jsem se na to opět podíval, klasika, je to prostě taková blbůstka, ktera příjemně pobaví a u které se zasmějete. :-D

plakát

Ozbrojení a nebezpeční (2009) 

Pěkná podívaná, která na mě udělala docela dojem, jelikož jsem od filmu moc nečekal, tak ho docela chválím, jasně, nebylo to nic převratného a občas tam logika chybí, ale těch 88 minut mi pěkně uteklo.

plakát

Stmívání (2008) 

Očekával jsem, že bude více hororové, ale je to spíše romantické pro puberťáky, bohužel se začlo dít něco pořádného zhruba až v poslední třetině filmu, ale i tak jsem nebyl extra znuděný.

plakát

Halloweenská noc (2007) 

O napětí není nouze, i když jsem nepochopil kde to má hlavu ani patu, místy vtipně, jindy zase pěkně trapné, tak se sám divím, že dávám alespoň dvě hvězdičky. :-D

plakát

Jennifer's Body - Bacha, kouše! (2009) 

Bez příběhu, bez nápadu, bez napětí, beze strachu, bez vtipu, bez jakéhokoli pocitu z filmu, kromě toho, že jsem litoval, že jsem se tan to vůbec díval.