Reklama

Reklama

Turnaj zabijáků

  • Velká Británie The Tournament (více)
Trailer

VOD (1)

Jednou za sedm let se v náhodně vybraném městě koná „Turnaj zabijáků“: souboj na život a na smrt mezi třiceti špičkovými nájemnými vrahy z různých koutů světa. Poslední, kdo přežije, získá 10 miliónů dolarů. Titul jedničky ve svém oboru navíc otvírá cestu k prestižním zakázkám. Nepřetržitý přenos z jejich klání sleduje skrytou kamerou skupinka miliardářů, kteří si vsadili na vítěze. V drsném akčním thrilleru předvádí světová zabijácká elita to nejlepší ze všech možných disciplín. Turnaj zabijáků je nejen příběhem lásky, zrady a pomsty favoritů krvavého zápasu o přežití, ale také vykoupení. To když si konečně uvědomí, jakou má život cenu... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (335)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Už úvodná scéna vám prinesie peknú (trochu krátku) dávku krvavej akcie, takže už na začiatku budete mať vyšší tlak než je zdravé. To isté platí i o ďalších scénach, ktoré sa čím ďalej tým viac stupňujú, každou sekundou na kameru vystriekne viac krvi, každou minútou sa mŕtvoly budú znásobovať a Scott Mann na nás valí jednu (svojim spôsobom) originálnu akčnú sekvenciu za druhou. Ak sa vám páčil film The Condemned, bude sa vám páčiť aj tento film. Nieje síce na krásnom ostrove ale ja to beriem ako voľné pokračovanie, lebo ide o to isté. The Tournament je príjemný a zároveň aj trocha zábavný počin, ktorý sa oplatí vidieť. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Nechápu jak mi tohle mohlo uniknout, sice příběh neni teda nic geniálního, je vystavěnej velice jednuduše na vděčným tématu soutěže 30ti nejlepších zabijáků světa v nějakým městě a ten kdo jedinej přežije vyhrává, takže je to spíš naopak a je nutný se trochu obrnit vůči stupiditám, co se zejména ke konci objevujou nemile často, ale v tom já nemám nejmenší problém, když je to taková super akční nálož jako Tournament. V podstatě se jedná o jednu velkou nepřetržitou vizuálně parádní akci, používaj se zbraně všeho druhu, zabíjí se ve velkým stylu, používaj se rozmanitý styly zabíjení a Mann většinu akce natočil fakt mazácky a hlavně hodně brutálním způsobem, nejednou si lze prohlédnout cáry těl a jako třešnička tu je několik kvalitních martial arts soubojů v provedení zejména krásný Kelly Hu a v malý roli ještě Scotta Adkinse, kterej se tu ale moc neohřeje a je tady téměř k nepoznání. Jedinou výtku bych měl ke kameře, která byla občas zbytečně blízko v souboji a bylo to nepřehledný a možná ještě Carlyle byl krapet na hovno, aspoň jednou to tam mohl rozjet, ale jinak se jedná o skvělej akční béčkovej film. ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Super nápad, ale zpracování slabé, občas pár momentů skvělých, ale celkově se to nad průměr nevyškrábe. Chybí tam spoustu věcí okolo, těžko se ztotožňuje s postavami, zajímalo by mě, kdo se účastní sázek, jak se uklízí těla. Prostě zajímaly by mě i věci okolo, nejen samotné vyvražďování. Škoda, mohla to být pecka. 50% ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Plnovousem zarostlý Scott Adkins (Yuri Petrov) měl pouze jediný souboj s Kelly Hu (Lai Lai Zhen), který svojí choreografií plně nevyužil jeho bojové schopnosti. Jasně nejlepším zabijákem z celého snímku je zakladatel freerunningu Sebastien Foucan (Anton Bogart). Sebastien Foucan dělal na filmu také jako kaskadér a v titulcích má kredit pod jménem Sebastian Foucan. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Blbe, fadne, nudne. Aj ked ma film R-kovy rating tak akcnym scenam chyba šťava. Bohuzial sklamala aj jedina bitka Adkinsa. Adkins nepredvedie nic vynimocne a naviac je bitka dost bleskorychle zostrihana. Postavy su nesympaticke az trapne(Rhamesove zaverecne Why, why, why). Jediny kto napriek slabej rezii rezisera mal miestami sancu vyniknut, je Foucan a jeho neskutocne kaskaderske kusky. 5/10. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (6)

  • Ian Somerhalder a Kelly Hu, ktorí hrajú vo filme vrahov, si spolu zahrali upírov v seriáli Upírske denníky (od r. 2009). (misterz)
  • Náklaďní vůz, který Joshua Harlow (Ving Rhames) ukradne před strip klubem, je česká „Liazka“. Ve scéně, kdy jde Lai Lai (ZhenKelly Hu) do hotelu, pak cestu přejede Škoda Fabia. (Schlumpf)

Související novinky

Cruise nepovede nových Sedm statečných

Cruise nepovede nových Sedm statečných

05.01.2014

Nejspíš dobře víte, že je současný Hollywood semeništěm nepřeberného množství remakeů a rebootů. Zvláštní zálibu v nich má studio MGM, které spoluprodukuje Hobity nebo Bondovky a i jinde se snaží… (více)

Reklama

Reklama