Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Pohádka

Recenze (337)

plakát

96 hodin (2008) 

Jen si zkuste nasrat taťuldu.....Thriller jenž se neštve z kudrlinkami, přímo a rázným způsobem nám ukazuje zoufalství otce, který nemá čas, ale ví, že něco udělat musí............... Mrazivé, kruté, geniální.....

plakát

Varieté (2010) 

Zpěvačky herečkami = hrající si zpěvačky. Že Cher herečkou je dokázala jinde, zde mi dokázala, že do starého šrotu snad nikdy nebude patřit....je silnou osobností a to ji nikdo neupře. Že Christina chtěla vyzkoušet něco jiného ji neberu, zkusila, nezkazila, ale utíkej raději zpět k mikrofonu. Jde o průměrný snímek, milounký příběh, ale já od muzikálu čekám vstávající chloupky na rukou, strhující podivánou.....není to špatné, je to OK a tím to právě je, copak chcete o hudebním opusu říci jen je to OK?

plakát

Zloděj životů (2004) 

Jáááj tak to bylo hodně špatné......Chytrá a naprosto geniální Angelina samozřejmě roztáhne nohy prvnímu, kdo jí přijde jen aspoň trochu milý. Vyšetřovací metody u kterých jsem kroutila hlavou, a jak jsem většinou hodně "jednoduchá" a nenechám se tlačit do toho, že vraha uhádnu na první pohled, tady ten první pohled byl sakra rychlý. Vše bych ještě možná skousla a řekla bych si ... hm tak takový průměr no, ale ten závěr no to teda, tohle mi rozum nebere.

plakát

Kašlu na lásku (2003) 

Ústřední dvojice je roztomilá, ovšem podivným způsobem možná až moc. Kostýmy úžasné, ale čekala jsem víc, ani nevím kde, ale přistihla jsem se, jak si říkám, hmmm tady tototo to bych nedělala tady toto bych předělala, tady je nudáá....Kvalitní průměr to rozhodně je, ale od Renée jsem prostě čekala víc.

plakát

Zase ona! (2010) 

Že mám občas ráda průměrné ženské, střelené komedie, kterýma jsou ostatní právem přesyceni, za to já se rozhodně nestydím. Že však neskousnu všechno je taktéž pravda. Ať už jsem rozhodně tolerantní jakkoliv to je jen možné, Zase ona mě zklamala. Zase to totiž chvílemi bylo spíše zvrácené, než klasicky "milé". A já zvrácenost v komediích málokdy můžu rozchodit. Moc přehnané, moc přehrávané, a tím jak moc opakované dooosti nudné.

plakát

Okno do dvora (1954) 

Hlavní hrdina mě fascinoval, jeho ironie a jeho kouzlo osobnosti hm....asi chápu Grace Kelly :) Opět jde o kvalitního Hitchcocka, jen u mě prostě vyhrává Psycho na plné čáře. Že jde však o kvalitní thriller o tom není žádná, jen mi bylo líto, že ty závěrečné grády trvaly takovou krátkou chvíli.

plakát

Něha (2009) 

Russell Crowe pro mne byl jediným tahákem, hmmm, asi bych neměla vždy dávat jen na to, kdo bude představovat hlavní roli. Tohle bylo nijaké, ani v rádoby scénách, které měly zřejmě působit silným dojmem a měly být tím NĚČÍM, rozhodně nebyly, a po dlouhé době jsem se přistihla při zívání, pomrkávání, sledování hodin a listování časopisu. Ten časopis byl fakt zajímavý.

plakát

Útěk ze Sibiře (2010) 

Jim Sturgess si mě naprosto získal už v Across the Universe, zde mi jen dokázal jak dobrý potenciál v něm je. Příběh, který skoro působí neskutečně na první pohled může vypadat jako dvouhodinová toulka krajinou bez velkých grád, ale tím více je v něm skryto. Emoce dosti různorodé skupiny lidí, která by se za jiných okolností těžko sešla, jsou tam protknuty každou minutou. Ta síla bije do očí, jen je třeba trochu hledat. Já však hledat nemusela, dokázala jsem se vcítit do každého osudu, který nám tam byl představen. Mladičká Irena mě pak okouzlila stejně jako Harrise.

plakát

Hodiny (2002) 

Drama nabité emocemi .... Dlouho jsem se nějak s osobností Virginie míjela, takže jsem k tomuto filmu přistupovala jako dokonalé holátko nevědíc co čekat, a ta síla emocí mě naprosto odrovnala...........

plakát

Občanský průkaz (2010) 

Miluji české filmy, o tom žádná, jenže, když člověk sedí a čeká na TO a ono je to pořád fajn, ale TO nepřichází, má pak člověk pocit, jako u počasí..........Pozor příjde hurikán, a ono Vám zatím ten vítr jen pocuchá účes - i když kvalitně.