Reklama

Reklama

VOD (1)

Zkušený newyorský policista Cristofuoro (Russell Crowe – Gladiátor, L.A.:Přísně tajné) chce dokázat, že čerstvě propuštěný mladík Erik (Jon Foster – Terminátor 3:Vzpoura strojů) je vrah. Že zabil své rodiče schválně, a ne pod vlivem prášků, jak tvrdil soudu. Aby svou teorii poručík potvrdil, začne Erika sledovat. Situaci ještě zkomplikuje krásná Lori, kterou vzrušuje blízkost trestaného násilníka. Je Erik jen nevinnou obětí policistovy fantazie nebo nebezpečným masovým vrahem, který dříve nebo později zaútočí? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Někoho tenhle film možná donutí se zamyslet nad tím,jak funguje nápravnej system a jestli psychologové a psychiatři náhodou nenadělají víc škody než užitku. Jak jednou spácháš brutální vraždu,už to z tebe nikdo nedostane. Každopádně filmové zpracování nestojí za moc. Vlastně je to celé o ničem,bez dynamiky a napětí a upřímně Crowe v roli policajta, kterej šlape na paty právě propuštěnýmu darebovi je dost nepřesvědčivej. ()

chelseaman22 odpad!

všechny recenze uživatele

Odcházím a vím, že byl to dobrý svět. A však vím, že nevrátím se hned. Na hrob si nechám nápis dát, že se mi chtělo hrozně spát...Aneb i takhle poeticky by se dala shrnout tahle katastrofa, jež nasměřovala mé kroky k lednici pro půl litr budějovického! Rozbor tohoto přenechám expertům, ale musím ocenit metráž, zkrátila mé utrpení! odpad! ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Nechápem, ako môže muž s menom Russel Crowe prijať rolu vo filme, kde pomaly ani nehrá. Celé to je o jednom úchylnom nadržancovi, ktorí miluje mladé dievčatá, pubertiačky, ale nevie ako ich omrdať. A potom je tu aj 15/16-ročná, ktorá chce byť strašne omrdaná a on nevie, čo s tým. Po hodine nemrdania nakoniec príde Russel. A zas sa vyparí, len aby sa ukázalo, že to nemrdané dievča má v hlave ešte väčšie lajno než sme dúfali. ()

Caminzind 

všechny recenze uživatele

Jako samotný tento film, nenápadně, decentně a nenuceně chovají se postavy i příběhy v něm. Jsou zde propojeny tři hlavní postavy s vlastními motivy, démony a tragikou jejich osudů. Povahy působí věrohodně a herecké výkony přirozeně. Crowe, který se blíží do středních let, zde coby policista ve výslužbě s knírkem a menším panděrem vykazuje solidní herecký potenciál pro podobné role. Takový nostalgický Columbo, ikdyž ne až tak prozíravý. Už fakt, že jde o pomalejší psychologické drama o vrahovi, které nesklouzává k nějakému akčnímu thrilleru, a přesto si po celou dobu zachovává značnou míru napětí, je snad důkazem, že je něco správně. A k tomu taková příjemná intimita mezi vámi čtyřmi. A vůbec nevadilo, že pro mě zde byly dva důležité momenty jasně předvídatelné, asi jen uvažuji podobně jako pan scénarista. 78% ()

Erik7595 

všechny recenze uživatele

Veľká škoda, že jediný pozitívny prvok, nachádzajúci sa v tomto filme - a tým je postava policajtu Cristofuoro-a - nemá viac priestoru a nie je nijako charakterovo rozvinutý, priestor k zaujímavej dejovej línií o jeho postave sa tu priam pýtal. Namiesto toho tu priestor dostávajú dve mladé tváre, ktoré ma absolútne nezaujímali. Netuším, čo Russella presvedčilo k tomu, aby sa zúčastnil tohoto filmu (možno ide podobne ako u Man with the Iron Fist o kamarádsku výpomoc režisérovi Johnovi Polsonovi, s ktorým sa Russell stretol počas natáčania filmu The Sum of Us). Každopádne sa z filmu vykľula maximálna nuda, nezaujímavá vo všetkých stránkach. Maximálne zabudnuteľný film, slabý ako desaťkrát luhovaný čaj. Dve hviezdy dávam len za Russella. Slabých 40% ()

Galerie (46)

Zajímavosti (1)

  • Russell Crowe stihl natočit všechny své scény ve filmy za pouhých 9 dnů. (Baffer)

Reklama

Reklama