Reklama

Reklama

VOD (1)

Zkušený newyorský policista Cristofuoro (Russell Crowe – Gladiátor, L.A.:Přísně tajné) chce dokázat, že čerstvě propuštěný mladík Erik (Jon Foster – Terminátor 3:Vzpoura strojů) je vrah. Že zabil své rodiče schválně, a ne pod vlivem prášků, jak tvrdil soudu. Aby svou teorii poručík potvrdil, začne Erika sledovat. Situaci ještě zkomplikuje krásná Lori, kterou vzrušuje blízkost trestaného násilníka. Je Erik jen nevinnou obětí policistovy fantazie nebo nebezpečným masovým vrahem, který dříve nebo později zaútočí? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Na tomto mimoriadne nenapadnom filme je zaujimava predovsetkym jeho velmi zvlastna atmosfera, ktora divaka sprevadza pocas celeho snimku. Namet je v poriadku, avsak spracovanie je az prilis televizne a na filme to veru poriadne vidiet. Crowe je v pohode, ale nic extra, rovnako ako vsetko ostatne...a teda nic nezabudnutelne sa nekona.2,5/5* ()

Romeroo 

všechny recenze uživatele

Tak po projekci tohoto filmu ve mě jsou dva pocity…první je, že to bylo takové příjemné drama o mladém ujetém klukovi a holčičce co chtěla zemřít jeho rukou, nad tím vším dohlížel tatínek Russell, který herecky nezklamal, sem tam zazněla velmi pěkná hudba atd.…druhý pocit je ten, že se mi vybavují i negativa, a to hlavní je nuda, která na mě občas vlezla, s tím souvisí i celkové pomaloučké tempo filmu, ve kterém se prakticky „nic“ neděje, závěr působivý přesně tak jak pozorný divák čekal…škoda…zavřu obě oči a dám hezky baculaté 3* 69%. ()

Reklama

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Něha je pro mě opět dalším snímkem, o němž si myslím, že by si rozhodně zasloužil vyšší hodnocení. Možná proto, že se nejedná o film, který je zpracován klasickým "Hollywoodským" způsobem se všemi těmi klišé, násilím, akcí a nadměrným použitím zbraní, spoustě diváků může přijít nezáživný či obsahově prázdný. Ale mně se právě toto netradiční pojetí se zvláštní atmosférou líbilo. Člověk by si myslel, že hlavním tahounem bude Russell Crowe, jeho postava zde ale nedostává příliš mnoho prostoru. A navíc, s postupným seznamováním se s postavou Erika, mě začal zajímat především Jon Foster. Sorry, Russelle:) Jon je parádní a zdatně mu sekunduje Sophie Traub. "Foster Brothers" umí a zejména Jona bych moc ráda více viděla v kvalitních filmech, kde by si zasloužil ten největší prostor. ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Někoho tenhle film možná donutí se zamyslet nad tím,jak funguje nápravnej system a jestli psychologové a psychiatři náhodou nenadělají víc škody než užitku. Jak jednou spácháš brutální vraždu,už to z tebe nikdo nedostane. Každopádně filmové zpracování nestojí za moc. Vlastně je to celé o ničem,bez dynamiky a napětí a upřímně Crowe v roli policajta, kterej šlape na paty právě propuštěnýmu darebovi je dost nepřesvědčivej. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Vynikající podívaná. Až si při pohledu na zdejší hodnocení říkám, co je se mnou v nepořádku. Něha je tichý, ale přitom dramatický příběh, na němž se mi nejvíce líbilo to, že jsem absolutně neměl ponětí, co se stalo, stane a hlavně jak to celé asi může skončit. Perfektní Russel Crowe, Jon Foster a Sophie Traub taktéž, výborná hudba, napětí, že by se dalo krájet, zbytečně se tu nemluví (což je vzhledem k tomu, že film vznikl podle knihy, trochu s podivem), tak co chtít víc? ()

Galerie (46)

Zajímavosti (1)

  • Russell Crowe stihl natočit všechny své scény ve filmy za pouhých 9 dnů. (Baffer)

Reklama

Reklama