Reklama

Reklama

Kašlu na lásku

  • USA Down with Love (více)
Trailer

Obsahy(1)

Úspěšná spisovatelka Barbara Novak (Zellweger) se stane terčem cynického, ale neodolatelného playboye Catchera Blocka (McGregor). Po eskapádě dvojsmyslných žertů a rafinovaných schůzek překvapí vás i sami sebe nečekaným rozuzlením. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (271)

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Eve Ahlert, Dennis Drake .. Příjemné, milé a moc pěkně se na to dívalo. Ta stylizace je úžasná, ikdyž pro někoho možná až kýčovitá. Ewan je coool, Renée a Sarah jsou zase k nakousnutí. Jen ten předvídatelný scénář a to jeho "ona to vlastně celou dobu ví" mi výsledný dojem mírně kazil.. 70%. ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Vyborna "anti" retro romanca s neuveritelnym Ewanom McGregorrom. Obrovska skoda vsak je, ze z tohto napadu nevznikol muzikal. Cely film je preplneny hudbou a uplne sa mi ziadalo, aby namiesto hovorenia herci spievali. A to ani nehovorim o obrovskom hlasovom potenciale McGregora a Renee Z. Titulkova scenka po filme to vsetko len potvrdzuje. Prevelka skoda, ze z toho nebolo viac...potencial tu bol!!!!Skoda, ale aj tak velmi prijemne retro osviezenie...:) 3,5/5* ()

Reklama

uterox 

všechny recenze uživatele

Celosvětově to vydělalo: $39,468,111. Určitě pohodová romantická komedie u televize na večer. Větší zázraky bych však od toho neočekával. Zellweger se dle mého názoru na roli moc nehodí. Chtělo to někoho "víc" sexy. Obsazení hlavní mužské role bylo přesvědčivější. Celkově působí postavy "divně" a v tom je nejslabší stránka filmu. Člověk se s nimi tolik neztotožní a díky tomu ten příběh tolik neprožívá a nehltá to tolik. ()

Crazer 

všechny recenze uživatele

Skvělá retro komedie, plná vtipných dialogů s komickými prvky. Mnohé komedie by si s tohoto filmu měly vzít příklad, jak se dá vytvořit kvalitní a zábavný film, jen bych nemusel mít v každé větě "kašlu na lásku" .. Film si každopádně získal mou pozornost debilním a slizkým úsměvem Ewana McGregora a jeho strašnými černými podkolenkami a také samozřejmě plnou pusou čokolády Renée Zellweger a jejím závěrečným monologem, který bych si nikdy nezapamatoval. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Pohľad na 60.roky od účesov cez kulisy až nábytok a iné drobnosti je prepracovaní, len škoda že sa scenár moc opičil po hite ako Moulin Rouge, nie že by táto retro komédia mala prvky muzikálu to veru nie ale dialógy a dĺžke "pohlavia", výzor Ewana McGregora a pisálske schopnosti, ... viac než dosť napovedajú kde bolo hlavná inšpirácia, Renée Zellweger je občas príjemná na pohľad ale to je asi všetko, pokiaľ Ewan McGregor hrá excelentne a úloha zvodcu mu sadne ako uliata, celý film proste stojí na jeho výkone, ostatné úlohy sú len priemerné a nijak moc výrazné čo je škoda, ináč to mohla byť nadštandardná podívaná ako tohto roční (2007) muzikáloví Hairsprey. A ako malí bonus nám Ewan s Renée aj zaspievajú ale až pri záverečných titulkoch a hádajte kto koho jednoznačne prespieva. ║Rozpočet $-miliónovTržby USA $20,305,251Tržby Celosvetovo $39,468,111║ nuž po komerčnej stránke žiadna sláva ()

Galerie (62)

Zajímavosti (7)

  • René Zellweger a Ewan McGregor se později společně objevili také ve filmu Miss Potter (2006). (skinny)
  • Nejen, že se film odehrává v roce 1962, byl natočen tak, aby vypadal, jakože byl natočen v roce 1962. Všechny postupy, dialogy, oblečení, a chování by mělo vypadat přesně jako v roce 62. (Amplifier)
  • Po závěrečných titulcích následuje vtipný epilog s pěveckým duetem ústředního páru. (cariada)

Související novinky

Nová komedie pro Jennifer

Nová komedie pro Jennifer

21.03.2005

Jennifer Aniston si zahraje vedle Vince Vaughna v THE BREAK UP pro Universal Pictures. Mezi tímto rozhodnutím se ukázalo, že režie se chopí Peyton Reed, který už má zkušenosti s režií oblíbeného… (více)

Reklama

Reklama