Reklama

Reklama

Kašlu na lásku

  • USA Down with Love (více)
Trailer

Obsahy(1)

Úspěšná spisovatelka Barbara Novak (Zellweger) se stane terčem cynického, ale neodolatelného playboye Catchera Blocka (McGregor). Po eskapádě dvojsmyslných žertů a rafinovaných schůzek překvapí vás i sami sebe nečekaným rozuzlením. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (271)

k212 

všechny recenze uživatele

Opravdu vydařené a hlavně zábavné. Vřele doporučuji pustit si film v originálním znění, protože řada slovních přestřelek v češtině vyzní až moc česky. No a pokud nemáte rádi (nebo pokd se nedokážete oprosti od averze) velké černé pruhy nad a pod filmem, růžovou barvu, rádoby připitomnělé blondýnky, podvazky na ponožky, beatniky, a dlouhá překombinovaná vysvětlování... tak to není rozhodně film pro vás. ()

golfista 

všechny recenze uživatele

Na půl cestě ke **** při sčítání kladů a těsně u *** při odečítání záporů.... Tak především to není "pravá" romantická komedie. Je to jenom komedie, protože romantická vzbudí nějakou odezvu emocí v srdci a ne jenom polechtá bránici. Jinak stylově a vizuálně výborné, Ewan jako vždy skvělý a Renée přiměřeně sladká. Dámy (zvlášť ty v USA) si asi hvězdičku přidají. ()

Reklama

Ilicka 

všechny recenze uživatele

Vynikající Ewan McGregor v přeplácané retrokomedii, kde všichni tak důkladně kašlou na lásku, až nakonec skončí spolu a těsně před svatbou. Ne zcela věrohodně dějové a charakterové zvraty, ale budiž. Obraz při telefonátech je velmi vtipně vyřešen. I když fakt nemám ráda růžovou, kterou byl celý film doslova zaplaven, a nemusím Renée Zellwager, stálo to zato. Ale vracet se k tomu rozhodně nebudu. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Down with Love sa odohráva v 60. rokoch a v štýle romantických komédií tej doby je tiež snímka natočená. Roztomilá zápletka, pôvabné dialógy, čarovne gýčovité kulisy, veľa jemného situačného humoru a nakoniec aj skvelé herecké výkony. Ewan McGregor v úlohe neodolateľného a sebavedomého novinára, si každú komickú scénu vyložene vychutnáva. Renée Zellweger, pre ktorú nie je žáner romantickej komédie žiadnou neznámou, dokáže očariť okrem krásy aj dialógovými scénami (za zmienku stojí hlavne jej trojminútový monológ ku koncu filmu bez jediného strihu). Kostými sú dokonalé, ba až prehnané, ale tak sa skutočne obliekalo v 60.rokoch minulého storočia. I keď je to romantická komédia, film som nebral ani ako romantický, ani ako komédiu (i keď vtipný je), ale užíval som si zápletku a krásne kulisy, kostými, automobily, hercov a ďalšie oku lahodiace veci. ()

zuzinka2 

všechny recenze uživatele

Příjemná romantická komedie (spíš úsměvná než, že by jste se u toho trhali smíchy) na odreagování, která pobaví a čas vám při sledování příjemně uteče, ale za pár dní si na ní už nejspíš nevzpomenete. Dobře zvládnuté kostýmy i obsazení, oba hlavní hrdinové působí příjemně a na Ewana McGregora je ještě k tomu velmi pěkný pohled (i když ani jeden z nich nepředvádí své herecké maximum). Celkově tak 3.5 hvězdičky ()

Galerie (62)

Zajímavosti (7)

  • Vystoupení Judy Garlandové je zaznamenáno i ve filmu. (Elisebah)
  • Píseň Down with Love", což je anglický název celého filmu, je z repertoáru Judy Garlandové. (Elisebah)
  • Daniel Orlandi navrhl pro tento film více než 100 kostýmů, včetně klobouků, košil a kravat. (Amplifier)

Související novinky

Nová komedie pro Jennifer

Nová komedie pro Jennifer

21.03.2005

Jennifer Aniston si zahraje vedle Vince Vaughna v THE BREAK UP pro Universal Pictures. Mezi tímto rozhodnutím se ukázalo, že režie se chopí Peyton Reed, který už má zkušenosti s režií oblíbeného… (více)

Reklama

Reklama