Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (67)

plakát

Bright (2017) 

Velké překvapení !

plakát

Wonder Woman (2017) 

Tak jak nemám rád DC, tak tenhle film považuji za víc než podařený :) Scény z ostrova jsou úžasné a vůbec bych se nezlobil za delší pasáž, ale moc mi to nevadilo ,protože přechod do války mě příšel víc než uspokojivý.. Lidi si možná stěžují na málo akcí, ale já si velice dobře pamatuji scénu , kdy WW vyběhla ze zákopu, pro mě nejvíc epický okamžik. Hlavně se celá půlka filmu snažila o to, aby ukázala lásku mezi Dianou a Stevem.. Dle mého názoru ta chemie mezi němi byla skutečná a výborně zahraná, Chris Pine je v poslední době opravdu skvělý herec a tato dvojka k sobě dokonale pasovala :)

plakát

The Defenders (2017) (seriál) 

Největší zklamání v seriálu co jsem zažil, paradox je, že Jessica je asi nej postava ze všech a to jsem ten její sólo seriál nikdy neviděl.. Já vlastně viděl jen Daredevil, který mě tu příjde slabý :(, stejně je strašné, že postava, kolem které se má motat celý příběh (Iron fist) je vlastně nejhorší z celého seriálu.... Nuda, sice ne ztráta času (díky výborné Elektře), ale obešel bych se bez toho :( Už se nemůžu dočkat Punishere !! :P

plakát

Základna (2017) 

Vizuální orgasmus a Blomkamp a ostatní lidi co s ním dělají na tomto studiu mají výbornou fantazii a skvělý smysl pro originální tvorbu, narozdíl od klasického holywoodu :)

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

Nostalgie jako prase, chvilkama husina z milovanych postav ze starych serii.. Pribeh neresim, navstevy kina nelituji, 3d mi chvilkama vadilo, za to ozvuceni bylo uzasne a efekty super ;) zasmal sem se i humor byl docela fajn a neprehaneli to, myslim, ze je to zvladnute, ale na 5 to neni, prece jenom po vyspani sem si rikal, ze by neuskodilo kdyby pribeh mel trosku vic originalni smer... Ale i tak doporocuji, mozna spis 2d a original zneni povinnost :))

plakát

The Gambler (2014) 

Vím jistě, že v normálním světě by Jamesovi došla určitě červená a byl by rozkrájený na pár dílů a zakopaný v zemi a nebo by k tomu ani nedošel a už by bylo po něm, ale herecký výkon Wahlberga byl skvělý a líbilo se mi to, fajn film :)

plakát

Terminator Genisys (2015) 

Pokud se na tento film budete dívat jako na něco jiného než pokračování slavného terminatora, tak se to dá překousnout.. Je to takové béčko plné nostalgie, ale ničím nepřekvapí, ale podle mě ani nenaštve :)

plakát

Rezistence (2015) 

Film není zas takový průser, ale trpět hlavní herečku a její hlas takhle dlouho, to bylo teprve utrpení :(