Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (146)

plakát

Temný rytíř povstal (2012) 

Pan režisér Nolan dokázal vytvořit bez pochyby EPICKOU trilogii o komiksovém hrdinovi. První a druhý díl nastavily laťku VELMI vysoko a tak se čekalo, jak se tím popere závěrečný díl. A myslím, že očekávání dokázalo naplnit. Jen pro úplnost - Zimmer opět grandiózní, herci skvělí a strhující děj. Možná si jen tohle zakončení zasloužilo trošku epičtější bitku na konci Bale vs Batman, ale nehledě na to je strhující zakončení nejpovedenější komiksové předělávky vůbec.

plakát

Rychle a zběsile 5 (2011) 

Až na některé totálně nerealistické scény (viz 10 tunový trezor napříč městem ve 160) musím říct, že to byla skvělá akční jízda, podpořená sem tam vkusnou a vtipnou hláškou. Popcorn jsem snědl celý, což se mi často nestává. Takže za mě velká spokojenost a těším se na další díl :-)

plakát

Karate Kid (2010) 

Poměrně zdařilá předělávka filmu, který jsem jako malý miloval. Nic převratného jsem neočekával a také se nic převratného nedělo. Srdcervoucí happyend si získá hlavně mladší diváky - ovšem nic jiného se ani čekat nedalo, takže nějakých 70% si tento film zaslouží. Propadák to není, mohlo být hůř..

plakát

Na vlásku (2010) 

Jedinné, co mi na tomto skvělém animáku trochu vadilo, byly písně. Bohatě mi to ale vynahradil jemný humor a pěkný (i když od začátku předvídatelný) příběh. Tak jako tak je to společně s Jak vycvičit draka nejlepší animák poslední doby :-)

plakát

Počátek (2010) 

Ano, mám slabost pro Zimmera. Ano, mám slabost pro Nolana. Ano, mám slabost pro DiCapria. Ano, spojením dokonalé kombinace těchto prvků pro mě vznikl nejlepší počin, který jsem mohl zhlédnout. Musím poděkovat Nolanovi, za tento dokonalý film, aneb 3D ve 2D. Píseň the time, která nás provází filmem je podle mě nejlepší počin génia Zimmera. Netřeba dále komentovat, třeba vidět...

plakát

Souboj Titánů (2010) 

Nevím, co bych vyzdvihl na tomto filmu, dialogy mělké, děj plitký - možná snad efekty, film je udělaný v "moderním" kabátě, ovšem s klasikou a originálem se to nemůže rovnat. I tak to min. na jedno zkouknutí s popcornem stojí.

plakát

Vizita (2010) (pořad) 

Pořad, který díky TV Nov@ ztrácí to, čím mohl být. Typický koncept - bad news = good news, ještě s těmi dramatickými komentáři, jen aby se z toho co nejvíc lidí mohlo podělat a pak podívat pro více informací na tn.cz. Příběhy jsou sice zajímavé a určitě není nic pěkného, čím si lidé v nich vystupující museli/jí projít, ale díky Nově to pro mě ztrácí absolutní šanci na sledování.

plakát

Avatar (2009) 

Co na tom, že se jedná o další tuctový "americký" příběh...Vizuální zpracování, detaily prostředí a rozmanitost světa podpořená skvělou vizualizací ve 3D dává tomuto filmu takový nádech, že se jedná o unikát, u kterého je nutno si koupit lístek, posadit se s Nachos do křesla, nasadit brýle, přečkat cca 5 trailerů, a pak jen nevěřícně sedět a kochat se přírodou a světem Pandory. Nová technika, díky které se tento film vytvořil dala světu filmu nový rozměr a právě díky tomu bude tento film navždy vzpomínán.

plakát

District 9 (2009) 

Vizuálně skvěle udělané, perfektně sestříhané, zajímavé...