Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (146)

plakát

Zrození šampióna (2009) 

Na tento film jsem se moc těšil, už jen kvůli S. Bullock, která v traileru a v blond vypadá fakt hot. Filmové zpracování pěkné, Bullock si Oscara určitě zasloužila, velice líbivý film, který si svou klientelu určitě najde. Jak tak čtu komentáře, nejsem jedinný, u kterého S. Bullock bodovala :D

plakát

Hanebný pancharti (2009) 

První polovina filmu naprosto skvostná, nejvíc z celého filmu mě dostala první scéna v chatrči..to bylo něco... Druhá polovina filmu již slabší, celkem mě zklamal závěr. Jinak musím říct, že je to komplexně hodně dobrý snímek, na který se v brzké době určitě znovu a rád podívám. A to nejen kvůli úžasnému hereckému výkonu Ch. Waltze. Naprosto zasloužený Oscar ! P.s. na druhé shlédnutí jsou to slabé 3*, veškeré "super" scény ztratili na své dramatičnosti, napětí atd, už to není taková sprcha jako na poprvé, a to je škoda.

plakát

Nikdy to nevzdávej (2008) 

Klasická teenagerová popcornovka, ale musím říct, že všechny ty souboje, řeči a hlavně skvěle vybraná hudba vás celkem dost nahecují třeba do posilovny a tak :) Takže filmařsky nic moc, hudba super, herci průměr, holky dobrý - u mě za 4.

plakát

500 dní se Summer (2009) 

Skvělá romantická komedie, trošku mi připomíná Notting Hill, skvělý soundtrack, herci sem tam vtípek. Určitě mohu doporučit :)

plakát

Notting Hill (1999) 

Je to strašnej slaďák a každému je jasné, že to musí skončit tak, jak to skončí...ale co na tom ? Grant i Roberts hrají naprosto božsky, k tomu přidám skvělý soundtrack a Spika a je z toho vtipná, romantická komedie se skvělým hereckým obsazením a krásným příběhem.

plakát

Uvolněte se, prosím (2004) (pořad) 

Jeden z mála malička vtipných a dobrých pořadů na našich obrazovkách. Nezapomenutelné díly s K. Jacques a Evou a Vaškem.

plakát

Nic než pravda (2008) (pořad) odpad!

Přijdeš, vyhraješ houno, zkurv*íš si život, rozpadne se Ti rodina, budeš haj*lem pro celou společnost, a jdeš domů. To je opravdu český národ tak hloupý ?

plakát

Hvězdná brána (1994) 

Tak to už radši seriál, tohle je tak na dvě max. 3 shlédnutí, pak už to opravdu dost nudí :/

plakát

Hvězdná brána (1997) (seriál) 

Nic tak převratného, nic tak odpuzujícího. Zajímavý scifi seriál, který určitě neurazí, sem tam se na něj podívat. Já osobně jsem ho celý neviděl, ale nikdy mi nevadil a vlastně se mi i docela líbí/l/.

plakát

Válka světů (2005) 

Tolik propagace, tolik se napsalo...a výsledek ? Téda nic moc. Ač mám Spilberga moc rád, víc jak 3 hvězdy tomu dát nemohu...