Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (2 428)

plakát

Já, padouch 2 (2013) 

Velmi sympatické pokračování. Mimoni opět super, dabing výborný a holčičky roztomilé. Splnilo očekávání, ale Příšerky vyhrály.

plakát

Koupili jsme ZOO (2011) 

Krásný, prosluněný film, který mi ze všeho nejvíc připomínal Most do země Terabithia. Jednoduchý příběh, tentokrát založený na pravdivých událostech, kvalitní herecké výkony a hlavně celé vyznění filmu. Tolik pozitivní energie a dojetí se najde v málokterém snímku. Pěkný filmový zážitek pro celou rodinu a za tu pozitivní energii trochu nadhodnocuji.

plakát

Vedlejší účinky (2013) 

Ze začátku poklidný, o to více závěrem strhující thriller. Soderbergh umí!

plakát

Fairytale (2012) 

Je dobrý, že film nečeká a hned od začátku se něco děje. Naopak špatné je, že většina scén mi připadala naprosto samoúčelná, jenom proto, aby mohla následovat nějaká lekačka nebo odhalení. Kupa věcí mi tam neseděla jak logicky, tak hororově. Ale celkově dobrá atmosféra i herci, takže za zhlédnutí určitě stojí.

plakát

V zajetí démonů (2013) 

Jako milovník hororů jsem si to neskutečně užil. Takovou atmosféru a vlastně téměř až dokumentární ráz celého filmu jsem už dlouho nezažil. Chvilkama jsem se přistihl, že si možná nepřeju, aby byla další noc a chtěl jsem, aby film skončil. No normálně jsem se bál. Všechno navíc perfektně zahrané, ozvučené a nasnímané. James Wan je opravdu po dlouhé době režisér, který si se strachem rozumí. A vůbec. CO když je to celé vážně tak, jak se to stalo doopravdy? Co sakra potom? Pokud máte rádi horory a necháte se vtáhnout do příběhu, podobným otázkám se nevyhnete. A to je nejlepší vizitka strašidelné podívané.

plakát

Would You Rather (2012) 

Docela solidní thriller na dané téma, ale žádný zázrak. Co mně vadilo, byla menší míra brutality a syrovosti (opravdu!) a konec, který je předvídatelný a vzhledem k tomu, že si hlavní hrdinka toho podle mě nevytrpěla až tak moc, poněkud slabý. Jinak herecké výkony jsou dobré, stejně jako celý casting. Ale i tady si rýpnu. Proč se vůbec ve filmu vyskytují záporáci? Kdyby ony organizátory celé hry hráli "normálně" vypadající herci bez toho, aby vypadali na první pohled jako devianti, mohlo by to mít ještě větší sílu. Prostě jen zkusit, jakou má kdo cenu.

plakát

Seznam smrti (2011) 

Velmi zajímavý počin s koncem, který pochopitelně evokuje Srpski film. Hlavní jsou ale kvalitní herecké výkony, perfektní naturalismus jednotlivých scén a dost děsivá hudba, která vyniká hlavně v tunelové scéně.

plakát

Křižovatky života (2013) (pořad) odpad!

Tady by se dalo vymyslet maky posměšných a urážlivých komentářů. já jen napíšu, že jsem zcela v šoku a větší píčovinu jsem v životě neviděl. To nemůže prima ani myslt vážně. Odpad všech odpadů!

plakát

Návrat do Silent Hill 3D (2012) 

Nijak mne nezaujal ani první díl, natož tento. Všechno už viděné, nezajímavé, nenapínavé, nešokující, nedramatické a tupé. Tradiční spása přichází s financema, takže jediný, co se tomu nedá odepřít je fakt, že to asi stálo dost peněz.

plakát

Exit Humanity (2011) 

Hrozně zajímavě pojatý zombie horor. Žádné vřeštící scény nasnímané roztřepanou kamerou, žádné masové útoky nemrtvých. Výborné zasazení příběhu na konec občanské války zvyšuje už tak solidní originalitu filmu. V podstatě komorní vyprávění, jakási odysea, rámovaná jednotlivými kapitolami v deníku bývalého vojáka. Pár scén a myšlenek opravdu stojí za zhlédnutí. Velice příjemné překvapení.