Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (24)

plakát

Karate Kid (2010) 

bohuzel jsem videl KK1 tyden pred timto, a proto mi prislo suche, jak je kazda scena 1:1 doslovne okopirovana. Krom toho je mladej smith mizernej herec. Nicmene u filmu jsem se bavil a bojove sceny byly dobre, takze i pres nizke hodnoceni ktere davam film v zasade nebyl zly a za fanouskovske shlednuti stoji :)

plakát

Kuky se vrací (2010) 

paráda, vizuálně krásné, dobré nápady, super modelářské práce a příjemný humor. První polovina filmu se trochu vlekla, druhá naplno vtáhne do děje!

plakát

Kajínek (2010) 

A já tvrdil že češi neuměj natočit dobře vypadající akčák! Slává za každý český film, který se netočil v nejbližší vesnici aby náhodou někdo nemusel dát korunu na jedinou rekvizitu. Po všech stránkách super film, hvězdu dolů dávám za odpornou faktickou demagogii. Copak na film říká pan Novotný ? :-)

plakát

Avatar (2009) 

Skvělý vizuální zážitek. Doporučuji vidět v 3D, ve kterém některé -hlavně lesní- scény působí opravdu impozantně. Škoda jen primitivního pohádkovéhé děje "ultradobří versus ultrašpatní", který po myšlenkové stránce nic nezanechá. Kdo by ale chtěl furt filosovovat že :-) 5 hvězdiček si film zaslouží...

plakát

Pařba ve Vegas (2009) odpad!

Připadám si jak v matrixu - když čtu okolní komentáře. Slaboduché, bez vtipu a vkusu, ujeté, nudné, bez nápadu. Většina scén zní vyloženě trapně, když se herci snaží říct vtipně naprostý blábol. A nic jiného než bláboly ve filmu není. Hodnocení >80% ?? V ČR přeletělo práškovací letadlo s LSD?

plakát

Proroctví (2009) 

U filmu jsem byl pěkně vyklepanej, moc pěkná napínavá záležitost s trochu dost ujetým koncem. Ale oceňuju, že si někdo na [takový] závěr konečně troufl a nevyřešil to nějakou tou atomovkou jak je obvyklé ;-) . Jen Nicolasův herecký výkon mě, nevím proč, bil do očí a nějak působil celkově hrozně nepřesvědčivě.

plakát

V jako Vendeta (2005) 

Líbí se mi romantické (v tom pravém slova smyslu) pojetí. Hlavní hrdina - takový novodobý Zoro, Dartaňan a Quasimodo v jednom.

plakát

Star Trek (2009) 

Fofrrr! Jinak souhlas - film pripomina spis StarWars nez StarTrek. Co bych vytknul byla kamera, ktera se furt trepala jak o zavod coz delalo vetsinu scen dost neprehlednou...

plakát

Venkovský učitel (2008) 

Další typicky český z typicky českého prostředí. Ikdyž nadprůměrný. 3,5*