Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malý Billy musí jet na prázdniny s matkou za jejím novým přítelem do pouště. V Údolí smrti vejde ze zvědavosti do opuštěného karavanu a na zemi najde zajímavý přívěsek. Kdyby věděl, co bude následovat, určitě by ho tam nechal… (TV Prima)

Recenze (26)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Příběh nás zavede do vyprahlé Arizony, kde za dávných časů spousta nadšenců hledala třpytivé zlato a kolty se houpali proklatě nízko. My však nebudeme sledovat žádný westernový kousek, protože děj se odehrává v přítomnosti a kovbojové za své představení dnes už leda vybírají peníze od všudypřítomných čumilů. Když jsem se dozvěděl, že zde bude řádit šílenec s nožem, těšil jsem se na pěknou hororovou podívanou, ale bohužel se mi jí v žádném případě nedostalo. Nuda a slabá atmosféra mě místy neskutečně ubíjely a to doslova. Povětšinu času jsme totiž nuceni poslouchat otravné dialogy hlavních hrdinů hodné tak do nějakého dramatu. Navíc jsem film viděl v češtině a dabing byl opravu hrozný. Asi nejhorší na tom všem bylo to, že zde hlavní prim hraje brýlatý blonďáček, který mi byl nesmírně nesympatický a to jak vzhledově, tak i svým hereckým projevem. Vím, že od malého kluka se nedají čekat žádné velké zázraky a v některých okamžicích lze spatřit i slibné záblesky zlepšení, ale jinak bych ho vykuchal již po prvních patnácti minutách. ()

Naslund 

všechny recenze uživatele

Pokud horor působí tak, že divák fandí vrahounovi, aby konečně sejmul to otravné děcko, tak to už není horor, ale dobrodružná komedie... ale ta mě nijak nepobavila, protože se pořád věnujou jen tomu prckovi na zabití a málo tomu lovu. Sice jsem to měl puštěné jen bokem, ale ani pro tohle vysílání se film nehodí. Nevím proč by se někdo měl dívat na něco takového, když je takové množství filmů stejného žánru, které by i podesáté byly lepší. ()

Reklama

Han22 

všechny recenze uživatele

No jo hovadina. Většina filmu je o tom, že maminka se snaží, aby její otravný a rozmazlený dítko přijalo jejího nového přítele a mezitím tam někde venku aby se neřeklo řádí masový vrah. Scény s ním jsou slušné, dvojitý finále je opravdu výborné, a celkově to není technicky špatně natočený. Nicméně když 90% filmu prozíváte nudnou stokrát omletou rodinnou podívanou a tomu malým šmejdovi přejete to nejhorší, na víc jak dvě to není. ()

5150 

všechny recenze uživatele

Tak jsem docela překvapený z těch povětšinou negativních komentářů zde a průběžným hodnocením 46%.. Viděl jsem totiž vcelku sympatický horror, který má hlavu a patu, slušnou dávku napětí (hudba Dana Kaproff) a dobré herecké obsazení (potěšil zejména dětský herec Peter Billingsley a záporák Stephen McHattie). Hodnocení 3,5*. ()

Kovaja 

všechny recenze uživatele

Kdybych to neměl na videu a nemohl bych to přetáčet vpřed tak bych tu tv asi rozflákal.Tolik zbytečných a pitomích dialogů no bože můj.Ale chápu v tý době to muselo být nervy drásající drama.Ale musím na druhou stranu uznat že konec se jim poved a zakilování místního šerifka bylo taky supr.Dobře mu ten krumpáč foukl do prsou.:-))) ()

Galerie (21)

Související novinky

Zemřel herec Wilford Brimley

Zemřel herec Wilford Brimley

02.08.2020

V sobotu v ranních hodinách zemřel americký herec Wilford Brimley. Bylo mu 85 let. Brimley se údajně dva měsíce potýkal s ledvinovými problémy, informaci o úmrtí potvrdila jeho agentka Lynda Bensky.… (více)

Reklama

Reklama