Reklama

Reklama

Mistrův syn

  • Hongkong Zui quan (více)
Trailer

Wong Fei-Hung je nezbedným synem mistra školy bojových umění. Namísto, aby studoval kung-fu, stále někde vyvádí výtržnosti. Při jedné z jeho taškařic se však zraní syn mocného a bohatého měšťana. A otec Wong Fei-Hunga náležitě potrestá – svěří ho svému sadistickému bratrovi, který má Fei-Honga naučit disciplíně. Tento záhadný muž, mající mezi svými studenty děsivou reputaci, učí Fei-Hunga bizarnímu stylu kung-fu. Nejdříve se Fei-Hung snaží vzdorovat, ale poté, co prohraje souboj s místním zabijákem, najatým na vraždu Fei-Hungova otce, uvědomí si, že jedinou cestou je ovládnutí speciálního bojového stylu zvaného "Opilý box". Snímek Mistrův syn dokonale těží ze spojení precizních kung-fu soubojů a charakteristického humoru Jackie Chana, který se díky tomuto filmu stal pomyslným králem žánru kung-fu komedií. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (239)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Umění 8 opilých koček má něco do sebe. Trošku více se mi líbil ale druhý díl Drunken Mastera, přestože ani tento není rozhodně špatný. Jackie Chan se ještě profiloval a ztvárnil zde takového nezbedu, který musí dostat nejprve několikrát výprask aby pochopil že musí trénovat, aby se z něj stal neporazitelný bojovník. Soubojů zde fanoušek kung-fu najde mraky, mě trošku mrzí že závěrečný souboj neskončil nějakým ultimátním úderem. 85% ()

Kwaichi 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan mal talent už od počiatkov ako vidíme v tomto filme. Jeho majstrovské kúsky bojového umenia ktoré nám tu predvádza v spojení s jeho humorom je nezabudnuteľný zážitok. Zaujímalo by ma, či Jackie naozaj ovláda toľko rôznych druhov bojových umení alebo má nacvičených len pár ťahov aby to mohol zahrať. ako napríklad aj štýl opitého muža, ktorý tak dobre predviedol vo viacerých filmoch. Bola tu aj dobre vykreslená a odôvodnená postupnosť a stupňovanie obtiažnosti pri učení sa bojových umení, a taktiež aj nutnosť počúvať svojho majstra. Každý kto má rád bojové umenia, najmä tie ázijské by si nemal nechať tento film ujsť. ()

Reklama

anais 

všechny recenze uživatele

Mistrovský mix humoru a perfektní akce. Choreografie bojových scén je naprosto neuvěřitelná - kung-fu filmů už jsem viděl víc, ale pohled na "opilý" bojový styl v podání Jackieho Chana nemá obdoby - je to způsob boje plný humoru, zdánlivé neohrabanosti a baletní ladnosti.Yuen Woo-ping dokazuje, že skutečně kvalitní snímek se nemusí nutně opírat o propracovaný scénář... co si budeme povídat, děj je dost slaboduchý. Gejzír neuvěřitelných nápadů však dává na tento malý nedostatek zapomenout. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlépe zfilmovaných fung-fu filmů, kde naprosto neuvěřitelné kousky předvádí gumový Jackie Chan v roli učně věčně opilého dědka, který dokonale ovládá bojové umění osmi opilých koček, čímž se stal neporazitelným. Obvykle hodně kožená kung-fu podívaná je tentokrát plná vtipu, humoru a skvělých soubojů. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Cinsku kinematografiu aj s Bruce-om Leem a Jetom Li dost ignorujem a obchadzam /je to prilis vzdialene slovenskej - a teda europskej- mentalite, same cchci, draky, kung fu, wu shu, Saolin. Nikdy ma to nebavilo. Pan Jackie Chan je vsak jedinou svetlou vynimkou. jeho filmy mam velmi rad, vzdy sa schuti zasmejem, a aj kung fu mlatacky su natocene uveritelne, nie su samoucelne, a pan Chan je pre mna Pan Komik. 92 % ()

Galerie (60)

Zajímavosti (19)

Reklama

Reklama