Reklama

Reklama

VOD (1)

Snaží se dostat ven, spí spolu a nervově se hroutí. Herci a štáb akčního trháku se pokoušejí natočit jeho pokračování, zatímco tráví karanténu v luxusním hotelu. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (100)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Judd Apatow natočil naprosto nepůsobivou a nefunkční satiru, která se snažila vzít na paškál kombinaci manýrů hollywoodských hvězd a hvězdiček a covidu, jenže místo zábavy a trefného zesměšňování na mě kompletně celý film působil spíš dojmem trapnosti a zoufalé nenápaditosti. Především veškeré postavy mě neskutečně iritovali, kdy sice tedy chápu, že se měli chovat jako rozmazlené, povrchní a ne příliš intelektuální celebritky, to ovšem neznamená, že musí působit tak strašně otravně a hlavně nesympaticky, bez špetky vtipnosti, či přesvědčivosti. Navíc ani většina jejich známých hereckých představitelů mě tu zrovna svými výkony neposadili na zadek, všichni mi přišli křečovití, nepřirození a nezúčastnění. Zesměšňování covidových pravidel je tu pak sice o malinko údernější, na druhou stranu jde vesměs o již recyklované, všeobecně známé vtípky, s ničím originálnějším, či nápaditějším tvůrci v tomto ohledu nepřišli, a tak i to se ve výsledku docela míjelo s účinkem. Krom toho zde ale jinak nefungoval humor tak nějak všeobecně, celková zápletka, i když tedy tu šaškárnu nazývat zápletkou je dost nemístné, působí nezáživně a pasivně, bez koulí, s obrovským množstvím vyloženě nudných pasáží a závěr je pak úplné spláchnutí do hajzlu, zde došla tvůrcům nápaditost už naprosto definitivně. Mně zkrátka tato podívaná doslova otrávila, celé mi to přišlo ukrutně trapný a nezábavný, prostě velká bída! ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Rozumím satiře, která tu je. A ten nápad je výborný. Bylo jen otázkou času, kdy někdo udělá film na covidovou dobu. A tenhle film má několik výtečných nápadů a skvělých scén. Navíc se tu sejde i Karen Gillian, Pedro Pascal a oblíbený David Duchovný. Ovšem ten film má přes dvě hodiny a z kvalitnýho nápadu a satiry se stává typická americká komedie ab absurdum. V ten moment, už na film ani nechcete koukat, protože do konce ještě zbývá půlka a od průjmů a zvracení se dostáváme i k útokům na herce a pseudověznění. Prostě uchylárna a šílenost. Škoda, protože ten nápad je prostě výborný. O čtyřicet minut zkrátit a nechat satiru o natáčení amerického braku v době covidu a je to za čtyři. (35 %) ()

Reklama

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Pobavilo, fakt som nevedel čo od toho čakať a takéto milé prekvapenie so skvelým hereckým obsadením a vtipmi ani nehovorím. Už viem prečo to netflix pridal na 1. Apríla, odporúčam na víkendovú pohodu ako stvorené. Ale viac ako priemer tomu dať nemôžem. Príliš dlhé. No ako satira na covid celkovo vydarená. 3* ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Množstvo skvelých vtipov, ktoré sú obalené v neznesiteľnom prevedení. Ak chcel Apatow pobaviť, tak pobavil len úzku skupinu ľudí. Film, ktorý keby vznikol o dekádu skôr, bol by trefnejšou kritikou štúdiového systému. Takto je to len parta neznesiteľných ľudí, v neznesiteľnom filme, robiace neznestieľné veci. Chýba tam akýkoľvek rozumný charakter. Akýkoľvek druhý plán obohatený myšlienkou. Každoročne South Park udiera klinec po hlavičke v rámci akejkoľvek kritiky na poli 20 minút lepšie, než Apatow za celé dve hodiny. Pričom hviezd je tu veľa. Nie sú ani zle vedení. Užíval som si Pascalové, Duchovného aj Serafinowiczove kreácie. Potešilo ma množstvo cameí ( McAvoy, Ridley, Lithgow) a Iris Apatow je naozaj skvelá a talentovaná. Takže v tomto smere nemôžeme uprieť režisérovi určitú kreatívnu vložku. Ale ako celok je to príliš bláznivé a samoúčelné. To, že tam vtipy viac menej fungujú je na film takýchto proporcií naozaj málo. Celý čas som si hovoril: Kto môže spraviť vtipnú komédiu, ktorá je ale zároveň neskutočne nudná? Odpoveď: Netflix a Apatow. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Děsně dlouhý film obsahující spoustu zbytečností. Pár věcí je fajn, ale i ty fajn vtípky se párkrát zopakují a podruhé už to takové kouzlo nemá. Skoro mi až přijde, že dostal Apatow od Netflixu obří rozpočet a nevěděl, co s ním. Mít film 90 minut a těžit hlavně z komiky herců - hlavně Pascala (ten je v každé scéně boží), Duchovnyho (v té skupině totálně nehodící se postava, ale v dobrém smyslu) a dál klidně využít téma covidu spolu s nelítostnou pračkou na peníze - Hollywoodem. Potom by ty tři hvězdičky byly zasloužené. Takhle jsou s hodně odřenýma ušima a film je dáleko předaleko za podobně laděnou Tropickou bouří (2008). ()

Galerie (96)

Zajímavosti (5)

  • Během závěrečných titulků je na prvním místě uvedena Karen Gillan a zbytek hlavního obsazení je uveden podle abecedy. (BMW12)
  • V 124. minúte na konci filmu ešte nasleduje krátka scénka. (figis20)

Reklama

Reklama