Reklama

Reklama

VOD (1)

Snaží se dostat ven, spí spolu a nervově se hroutí. Herci a štáb akčního trháku se pokoušejí natočit jeho pokračování, zatímco tráví karanténu v luxusním hotelu. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (100)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Nevíte někdo, proč i obyčejné komedie musí být delší než dvě hodiny? Karen Gillan a Pedro Pascal mají komediálního talentu na rozdávání a několikrát mě opravdu rozesmáli (KG hlavně ve scéně s posunky, PP asi kdykoliv), ale na každou dobrou scénu V bublině připadá jedna trapná, což znamená průměrný výsledek. Do Apokalypsy v Hollywoodu daleko, o Tropické bouři ani nemluvě. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Mělo to být druhé K zemi hleď!, ale místo toho to je trapná a často nudná ptákovina, která nebaví ani svou trapností. Bylo mi trapně hlavně za mou jindy oblíbenou Karen Gillan. Nápad na film o "filmu během pandemie" mohl být na papíře zajímavý, ale Apatow to vůbec nezvládl a...je to jednoduše sra*ka. ()

Reklama

Kopi1 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad, kde si Apatow dělá srandu z natáčení filmu a bere vážně hrozbu covidu. Párkrát jsem se zasmál, ale bohužel to zas tak zajímavý nebylo a příběhově až moc na hraně. Překvapilo mě, kolik známých herců se zde objevilo, což bylo velké plus za mě, ale zase až moc dlouhá stopáž u takovéhoto typu filmu (zde by bohatě stačilo 90 min). Za týden si už nejspíš nebudu ani moc pamatovat o čem film byl. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Ak hľadáte ľahkú zábavu v týchto ťažkých časoch, ste na správnom mieste. Toto je hlúpa, no veselá komédia odohrávajúca sa počas Covidu o filmovej produkcii. Nebudem klamať, film je trochu nesúrodý. Tempo je buď veľmi rýchle, alebo super pomalé. Film, ktorý natáčajú, je smiešny a predpokladám, že by ste ho mohli nazvať podfukom priemyslu a Hollywoodu. Napriek tomu je to dobrá zábava. 6/10 ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Kdyby člověk nevěděl, tak by snad ani neřekl, že to je Apatow. Mentálně vyspělejší, tepající do správných míst, reflektující aktuální témata, mířící víše a přesto je úplně na konci cítit lehká trpkost. Možná, že jsme zvyklí na údernější vtípky - možná to jenom chtěl Judd Apatow vzít trochu z jiného konce. ()

Galerie (96)

Zajímavosti (5)

  • Během závěrečných titulků je na prvním místě uvedena Karen Gillan a zbytek hlavního obsazení je uveden podle abecedy. (BMW12)

Reklama

Reklama